середа, 01 березня 2017 19:49

Будемо танцювати та працювати над англійською: O.Torvald розповів про підготовку до Євробачення-2017

Автор: Вероніка Герасимова
 

Переможці цьогорічного відбору на Євробачення від України, учасники гурту O.Torvald розпочали підготовку свого номера до фіналу конкурсу, який відбудеться у Києві у травні. Про це стало відомо на прес-конференції в барі "Бармен Диктат". Саме там O.Torvald зіграли один зі своїх перших концертів.

"У цьому клубі ми проводили свої перші концерти, на яких спочатку було 10-15 людей. Саме з цього клубу все почалося. Коли ми приходили, нам казали: "Ви не формат. Не підходите, занадто молоді, нам не цікаві". Але сьогодні ми тут, як переможці національного відбору Євробачення. Це важливий привід, але я б просив ставитися до нас, як до гурту, який має 10-річну історію зі своїми злетами та падіннями, концертами і ні в якому разі не відкидати нас на 10 років назад, наче Євробачення це найважливіше, що є в нашій історії", - говорить лідер O.Torvald Женя Галич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тато кращий, ніж Монатік" - О.Torvald пообіцяли безкоштовний концерт

Музикант подякував батькам, які мотивували O.Torvald взяти участь у національному відборі.

Після перемоги гурт отримав чимало дзвінків від колег, які дали певні поради.

"Андрій Хливнюк привітав, сказав: "Будь собою". Попросив не зазнаватися, і щоб те, що я робив до цього мало сенс. Дзвонив Святослав Вакарчук, сказав: "Пісня крута, попрацюй над англійською", - розповідає Женя Галич.

Музикант зізнався, що гурт O.Torvald хотів брати участь у відборі минулого року, але у нього не було пісні. Цьогорічна перемога була несподіванкою для хлопців.

"Перемога неочікувана для нас. Ми хотіли лише спробувати для себе щось нове і просто сприймали, як розвагу, а коли виграли півфінал і фінал...досі важко повірити. Будемо намагатися гідно представити Україну, робити все залежне від нас, назад дороги немає", - говорить барабанщик O.Torvald Сашко Солоха.

"Ми розуміли, що у TAYANNA дуже форматний образ, сильний вокал для цього конкурсу, думали, що переможе вона і бажали їй цього. Але, коли ми вийшли на сцену і побачили, як нас підтримують люди, ми вирішили боротися. В той момент зрозуміли, що у нас все вийде, - говорить Женя Галич. - Тепер будемо працювати над своїм вокалом та англійською, максимально готувати постановку. Я спочатку злякався, тому що це пісенний і трішки попсовий конкурс, але я щасливий, що цього року країну вольових, добрих і розуміючих людей, будуть представляти адекватні музиканти з різних міст України, які живуть своєю мрією, коли починали грати у гаражі. Ми доводимо іншим митцям, що все можливо. У своїй пісні хочемо донести до людей основне. В світі зараз не тільки фінансова криза, а криза у стосунках. Ми перестали дивитись один одному в очі. Нам простіше дивитися в екран мобільного. Ти більше довіряєш рекламі, ніж тому, що тобі говорить людина. Сподіваюсь наша пісня спричинить певний резонанс і змінить цю ситуацію".

До речі, фанати іншого конкурента O.Torvald, музиканта Костянтина Бочарова, відомого як Melovin , досі не дають спокою колективу.

"Костя тримався добре, всі недомовки фанатів з різних боків, це їхня особиста думка. У нього неймовірні фанати і вони за нього готові порвати і я це б цінив, на його місці. Тому що вони роблять Melovin тим, ким він є зараз. У Джамали свого часу на Євробаченні була та ж ситуація, коли журі та глядачі по-різному її оцінили. Але вона перемогла", - каже Галич.

І хоча за словами співака, прихильники Melovin погрожують по телефону директору гурту O.Torvald, він списує це на їхній вік.

Присутня на прес-конференції керівник Національного відбору Євробачення 2017 Наталія Франчук зазначила, що найближим часом O.Torvald розпочне працювати над детальною підготовкою номера для фіналу Євробачення.

"Ми побудуємо свою роботу, як робили це минулого року з Джамалою. Будемо влаштовувати мозковий штурм. Зустрічатися з постановниками, знову обговоримо з гуртом суть пісні, проаналізуємо суперників. Ми не будемо робити того, що вже показували, не будемо будувати барикади. Спробуємо підготувати номер якісно, по-європейські. Гідно представити єдиний, сподіваємося, рок-гурт, який буде на Євробаченні. Вирішимо завдання з графікою, пошиємо кілька варіантів костюмів. Єдине, що ми отримали від Першого національно каналу, це повний список того, що маємо надати до 10-го березня, а це значить, що до цього у нас має бути готове все. Ми хочемо допомогти хлопцям і пропонуємо більше, ніж пропонували раніше, тому що впевнені, що рок-гурту буде складно у попсовому конкурсі, але віримо, що Україна буде представлена максимально класно", - говорить Наталія Франчук.

Гурт O.Torvald одразу виступить у фіналі Євробачення, як представник країни -господаря цьогорічного конкурсу. В якості промо, колектив вирушать в Амстердам, на одну з вечірок присвячених Євробаченню. Ще одна подібна вечірку відбудеться в Лондоні, на неї, якщо не буде проблем з візами, музиканти теж поїдуть. На вечірках збираються представники преси та букмекери аби оцінити шанси конкурсантів. Як свідчить досвід попередніх представників від України на конкурсі, саме присутність на цих вечірках приносить значний результат під час голосування у фіналі.

"Головне не те, як виглядаєш, а що несеш. Більшості людей, які будуть спостерігати за конкурсом в нашій країні має бути не соромно, що цього року країну будуть представляти звичайні хлопці, у яких ніколи не було продюсера, які ніколи не брали участь у конкурсах-талантів, як наприклад, щонайменьше четверо учасників півфіналів, у яких через це велика підтримка аудиторії. Для нас Євробачення сходинка, для того щоб робити ще більше музики, самовдосконалюватися, краще співати, грати і танцювати, щоб бути максимально впевненими і невразливими", - говорить Женя Галич.

Після перемоги музиканти пообіцяли, що влаштують безкоштовний концерт на площі Знань біля будівлі КПІ для всіх прихильників, які підтримували їх на шляху до перемоги. За словами Галича, концерт відбудеться вже цього місяця. Точну дату повідомлять пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Будемо танцювати та працювати над англійською: O.Torvald розповів про підготовку до Євробачення-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути