понеділок, 28 листопада 2016 17:59

Брутальний підопічний Світлани Лободи готує перший кліп
4

Фото: Прес-служба

Світлана Лобода і Нателла Крапівіна представили перший тизер майбутнього кліпу співака Gadar. Це перший артист, якого продюсує співачка.

У кліпі молодий артист постане в образі самотнього романтика, загартованого суворими буднями і життям по законах вулиць. Брудні простирадла, тісні нетрі і зведений курок.

Режисером кліпу за традицією виступила Нателла Крапівіна, яка зізналася, що для неї це був "перший досвід з чоловіком":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: LOBODA оголосила про створення власного музичного лейблу

"Зовсім скоро ми представимо дебютну роботу на сингл Не плач. Мені шалено сподобалося знімати чоловіче відео! Я люблю відчайдушну брутальність у всьому - стан, коли не потрібно дотримуватися заданих рамок, форматів або іміджу артиста. З Gadar я можу дати волю будь-яким найнепереборканим емоціям. І наш молодий артист від цього тільки виграє. Впевнена, що сьогодні жінки потребують мужніх, сильних чоловіків. А нашому хлопцю не потрібен глянець і паєтки, щоб ссяяти!", - прокоментувала продюсер артиста.

Сингл "Не плач" набрав понад 210 тисяч прослуховувань в YouTube, увійшов в ТОП-100 Ukraine Shazam і в перші дні прем'єри зайняв другий рядок українського Itunes, поступившись першістю LOBODA.

Зараз ви читаєте новину «Брутальний підопічний Світлани Лободи готує перший кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути