четвер, 11 червня 2009 17:57

Брітні Спірс знайшла собі нового коханця (ФОТО)

Співачка Брітні Спірс нарешті знайшла собі гідну пару. Коханим співачки став її агент Джейсон Травік.

Молоді люди зустрічаються не так давно, але, судячи з фото, відносини між ними дуже теплі. Спірс узяла його разом з собою у відпустку на Коста-Ріку, куди вона поїхала зі своїми синами - трирічним Шоном Престоном і дворічним Джеймсом Джейденом.

Папарацці зуміли зробити декілька знімків пари, де видно, як Брітні та Джейсон бродять в хвилях океану, ніжно тримаючись за руки, і як Травік допомагає малюкам Брітні ліпити замки з піску. На всіх фотографіях Брітні сяє від радості.

Брітні неймовірно щаслива, що її батько, під опікою якого вона зараз знаходиться, добре сприйняв її вибір. Відомо, що Джейсон перебуває в дружніх взаєминах з її батьком та братом. "Містер Спірс вважає, що Джейсон - це краще, що коли-небудь траплялося з Брітні. Їм дуже добре разом, Брітні божеволіє від його", - розповіло джерело, близький до співачці.

Відомо, що всі попередні чоловіки Спірс не викликали схвалення у її батька та оточення. Нагадаємо, що скандальний шлюб з Кевіном Федерлайном закінчився для зірки нервовим зривом, голінням голови налисо і позбавленням її опіки над дітьми.

Після швидкоплинної інтрижки з менеджером Семом Люфті з"ясувалося, що він забезпечував співачку наркотиками. У результаті через суд йому заборонили наближатися до Брітні. Після Сема Спірс почала зустрічатися з фотографом-папарацці Аднаном Халібом, з яким вона стала завсідником нічних клубів, куди часто приходила під впливом наркотичних препаратів.

Дні.Ру, Dailymail

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс знайшла собі нового коханця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути