четвер, 24 січня 2013 18:01

Брітні Спірс заплатить колишньому нареченому $5 млн за мовчання

Брітні Спірс заплатить колишньому нареченому $5 млн за мовчання
Частина суми буде виплачена Джейсону поетапно протягом десяти років Фото: starnote.ru

Черговий розрив обійдеться Брітні Спірс у досить пристойну суму. Як пишуть американські таблоїди, менеджери поп-зірки поспішили укласти своєрідний договір з колишнім нареченим співачки Джейсоном Трейвіком, заплативши йому за мовчанку.

За даними Star, Джейсон отримає 5 мільйонів доларів від колишньої нареченої. У свою чергу, чоловік пообіцяв, що "ніколи не буде обговорювати поведінку зірки з журналістами під час їхніх романтичних стосунків і не буде писати про це книгу".

Як уточнюється, 2 мільйони Джейсон отримає в найближчі кілька тижнів, а решта суми буде виплачена йому поетапно протягом десяти років.

Втім, є думка, що чутки про відступні - всього лише вигадка журналістів. У свій час, виступаючи в якості опікуна, Трейвік підписав документи про нерозголошення особистої інформації своєї підопічної.

До речі, днями світські оглядачі помітили, що Брітні зняла каблучку вартістю 90 тисяч доларів, піднесену їй Джейсоном на честь заручин в позаминулому році. Нагадаємо, про свій розрив пара оголосила незадовго до запланованого весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс повернула нареченому обручку за $ 90 тисяч: пара розійшлася

"Брітні Спірс і Джейсон Трейвік за взаємною згодою вирішили розірвати заручини. Це було важко, але вони вирішили йти кожен своїм шляхом, продовжуючи підтримувати дружні стосунки", - повідомлялося в прес-релізі представника зірки. "Для нас закінчується одна глава і починається інша. Я люблю Брітні і бажаю їй і її синам всього самого найкращого, і ми буде продовжувати підтримувати теплі стосунки", - говорилося в повідомленні Трейвіка.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс заплатить колишньому нареченому $5 млн за мовчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути