неділя, 13 січня 2013 11:24

Брітні Спірс повернула нареченому обручку за $ 90 тисяч: пара розійшлася

Брітні Спірс повернула нареченому обручку за $ 90 тисяч: пара розійшлася
Тревік не хотів мати від Спірс дітей. Фото: reuters.com

Американська поп-зірка Брітні Спірс і її супутник Джейсон Тревік, які більше року були заручені, вирішили не зв'язувати себе узами шлюбу через розбіжності з приводу бажання завести дітей, повідомляє в неділю інформаційний портал TMZ.

У грудні 2011 року Тревік, який раніше був агентом співачки, подарував їй обручку з трикаратним діамантом і оголосив про заручини. Як стало відомо журналу US Weekly, у пари вже давно не складалися стосунки, проте вони хотіли почекати з офіційною заявою про розрив, владнавши особисті справи.

У суботу Спірс і Тревіка заявили про розрив стосунків, і Брітні повернула колишньому нареченому обручку вартістю 90 тисяч доларів.

У неділю ЗМІ стало відомо, що каменем спотикання в стосунках пари стали діти. Близькі Спірс стверджують, що 31-річна Брітні, у якої вже є двоє хлопчиків від попереднього шлюбу, хоче завести ще дітей, проте 41-річний Тревік, незважаючи на те що добре ставиться до Джейдона і Шона, не бажає заводити сім'ю з новими дітьми.

Спірс була одружена двічі. У 2004 році вона уклала шлюб зі своїм другом дитинства Джейсоном Александром (Jason Alexander), проте через 55 годин подала на розлучення, пояснивши, що не віддавала собі звіт в серйозності того, що відбувалося.Через півроку вона вийшла заміж за співака і танцюриста Кевіна Федерлайна (Kevin Federline), народила двох синів, Шона Престона і Джейдена Джеймса, і розлучилася в 2006 році. Після розлучення у співачки була серйозна криза, вона кілька разів лежала в психіатричних та реабілітаційних клініках і була позбавлена ??права відвідувати дітей. Однак в 2009 році співачка успішно повернулася на сцену.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс повернула нареченому обручку за $ 90 тисяч: пара розійшлася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути