Ексклюзиви
середа, 02 грудня 2020 13:54

Брітні Спірс виповнюється 39 років. Маловідомі факти про попзірку

Американська співачка Брітні Спірс 2 грудня відзначає 39-річчя. 1998 року зірка випустила першу пісню Baby One More Time. Цей сингл зробив Брітні популярною.

За плечима 39-річної артистки невдалі заміжжя, зловживання наркотиками й реабілітація в психологічній клініці. За останній рік Брітні поступово повертається до минулого життя. В Instagram вона активно ділиться з фанатами спортивними досягненнями. Про це пише Сегодня.Lifestyle.

9 фактів із життя знаменитості, про які ви могли не знати.

1. Кар'єру артистки Спірс почала з виконання партії сопрано в хорі при церкві.

2. Брітні знялася в "Новому клубі Міккі Мауса" на каналі Disney разом з такими зірками, як Крістіна Аґілера, Раян Ґослінґ, Кері Рассел, Джастін Тімберлейк і Джей Сі Чейз.

3. У 17 років Спірс закрутила роман зі співаком Джастіном Тімберлейком. Їхні стосунки супроводжувалися гучними заявами Брітні про намір зберегти незайманість.

4. 2000 року Брітні заснувала благодійний фонд. Талановиті підлітки з бідних сімей мали можливість отримати безкоштовні уроки від провідних майстрів вокального виконання та хореографів.

Автор: instagram.com/britneyspears
  Брітні Спірс - 39
Брітні Спірс - 39

5. Попзірка листувалася електронною поштою з принцом Вільямом – чоловіком герцогині Кейт Міддлтон.

6. 2004-го в Лас-Вегасі співачка вийшла заміж за друга – Джейсона Александера. Розлучилися вони вже через 55 год.

7. На початку 2007 року Брітні продемонструвала голену наголо голову. Вчинок став частиною наслідків емоційного стресу, який спочатку привів попспівачку в реабілітаційну клініку на островах у Карибському морі, пізніше - до відповідного центру допомоги в Каліфорнії.

8. 2012-го артистка стала найбільш високооплачуваним суддею реаліті-шоу за всю історію телебачення. За участь в 1-му сезоні шоу "Фактор Х" Спірс отримала $15 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танцювала в бікіні: нове відео Брітні Спірс в Instagram налякало фанів

9. Брітні Спірс позбавлена батьківських прав над 2 синами і може лише з ними бачитися.

Американська артистка Брітні Спірс через суд намагається позбавити свого батька Джеймі Спірса опікунства. Вона відмовляється продовжувати кар'єру, доки той її контролює.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс виповнюється 39 років. Маловідомі факти про попзірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути