четвер, 26 серпня 2010 16:53

Брітні Спірс та її сестра хочуть вийти заміж в один день

Брітні Спірс та її сестра хочуть вийти заміж в один день

Співачка Брітні Спірс та її молодша сестра Джеймі Лінн задумали вийти заміж за своїх коханих в один і той самий день. За інформацією видання OK!, ідея зіграти подвійне весілля належить старшій з сестер Спірс, яка нещодавно відпочивала на Гавайських островах разом зі своїм другом Джейсоном Тревіком.

OK! повідомляє, що сестри Спірс обговорюють деталі майбутнього торжества і мають намір влаштувати пишну церемонію. Проте за інформацією TheDailyStar, Брітні Спірс хотіла б, щоб весілля було скромним. Британський таблоїд також вказує, що церемонія може відбутися в кінці 2010 року.

В тому випадку, якщо весілля Брітні Спірс і Джейсона Тревіка відбудеться, для співачки цей шлюб стане вже третім. У 2004 році артистка вийшла заміж за Джейсона Александра, з яким полягала в законному шлюбі всього 55 годин. Згодом Спірс вийшла заміж за танцюриста Кевіна Федерлайна, проте вже в 2006 році союз розпався. Від другого шлюбу у співачки залишилися двоє синів.

19-річна сестра Брітні Джеймі Лінн ще жодного разу не була заміжньою, проте у неї та її коханого Кейсі Олріджа є дочка, яка народилася влітку 2008 року.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс та її сестра хочуть вийти заміж в один день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути