середа, 09 червня 2010 16:22

Брітні Спірс ходила голяка перед своїми охоронцями

Брітні Спірс ходила голяка перед своїми охоронцями

На Брітні Спірс подає до суду колишній охоронець за сексуальне домагання. Колишній поліцейський Фернандо Флорес, 29 років, вирішив звільнитися, після того, як мама двох дітей нібито неодноразово красувалася перед ним голою. Зараз Флорес розглядає можливість подати позов сексуальних домагань щодо Брітні.

"Вона завжди дозволяла йому входити в кімнату, і він відчував, що якщо не відповість їй взаємністю, то втратить роботу. Працювати на Брітні складно. Мати з нею справу - це суцільний кошмар, її емоції іноді виходять з-під контролю. Вона розгулює по будинку голою і кричить на своїх підлеглих", - розповів друг охоронця.

Пізніше для Флореса ситуація стала просто "нестерпною", але зате він зважився на звільнення, коли на нього накричав батько Брітні за те, що вона вийшла з будинку без спідньої білизни.

"На жаль, для Фернандо, вона симпатизувала йому, тому він знаходився ще під більшим тиском, ніж інші. Він хотів бути хорошим охоронцем і наглядати за нею, але ситуація стала нестерпною. Йому було незручно сказати, щоб вона вдягла спідню білизну. Деякі хлопці сказали б їй це, але іншим було соромно", - зазначив друг.

POPCORNNEWS

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс ходила голяка перед своїми охоронцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути