пʼятниця, 02 березня 2012 09:29

Спецтема: Євробачення-2012

Британію на "Євробаченні" представлятиме 75-річний співак

Британію на "Євробаченні" представлятиме 75-річний співак

Велику Британію на пісенному конкурсі "Євробачення" в 2012 році буде представляти 75-річний співак Енгельберт Хампердінк, повідомляє BBC News. Співак назвав "безумовною честю" запрошення на "Євробачення", додавши, що "рветься в бій".

Пісня, з якою Хампердінк виступить на конкурсі, буде продемонстрована громадськості пізніше. Повідомляється лише, що над музичною композицією працюють продюсер Мартін Терефе і Саша Скарбек - співавтор "You're Beautiful" Джеймса Бланта.

Енгельберт Хампердінк (справжнє ім'я Арнольд Дорсі) за 45-річну музичну кар'єру продав понад 150 мільйонів дисків. Найбільшу популярність йому приніс хіт "Release Me", що обійшов у 1967 році в британському хіт-параді подвійний сингл The Beatles "Strawberry Fields Forever"/"Penny Lane". У британський топ-20 пісні у виконанні Хампердінка останній раз потрапляли 40 років тому.

Хампердінк продовжує активну творчу кар'єру. Тільки за останні кілька місяців він встиг виступити в Росії, Румунії, Ізраїлі, Бельгії та Нідерландах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діма Білан в тандемі з "татушкою" Юлією Волкової хочуть підкорити "Євробачення"

Конкурс "Євробачення" в 2012 році пройде в Баку. Велика Британія - одна з країн-засновників "Євробачення", її представники потрапляють безпосередньо до фіналу, який відбудеться 26 травня.

Нагадаємо, що в останній раз Британія перемагала на "Євробаченні" в 1997 році. Тоді в конкурсі, що проходив в Ірландії, перше місце зайняла поп-рок група "Katrina and the Waves".

Зараз ви читаєте новину «Британію на "Євробаченні" представлятиме 75-річний співак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути