середа, 28 вересня 2022 11:39

Бреду Пітту приписують роман з молодшою на 27 років топмоделлю

Голлівудська кінозірка Бред Пітт закрутив роман з американською топмоделлю, молодшою за нього на 27 років, Емілі Ратаковскі.

Про їхні стосунки стало відомо нещодавно. Інсайдер із кола моделі та актора розповів People, що вони проводять дедалі більше часу разом.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Голлівудська кінозірка Бред Пітт закрутив роман з американською топмоделлю, молодшою за нього на 27 років, Емілі Ратаковскі
Голлівудська кінозірка Бред Пітт закрутив роман з американською топмоделлю, молодшою за нього на 27 років, Емілі Ратаковскі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ким виявився чоловік, якого Кацуріна забрала з родини – фанати з'ясували

Однак він зазначив, що говорити про спільне майбутнє і серйозні стосунки зарано. Зараз Ратаковскі переживає розлучення із кінопродюсером Себастьяном Беар-Макклардом, від якого виховує 2-річного сина.

Голлівудське подружжя Анджеліна Джолі й Бред Пітт шість років тому розлучилися. Але подробиці їхнього роману спливають у пресі й досі.

Цього разу ЗМІ розкрили, що Джолі спеціально "злила" пресі місце їхнього відпочинку з Піттом 2005 року. Тоді пара приховувала роман, а кінозірка був офіційно одружений з Дженніфер Еністон. Про це розповів співзасновник журналу Rolling Stone Янн Веннер у мемуарах Like A Rolling Stone. Він був власником видання US Weekly. Саме цей журнал 2005-го вперше опублікував скандальні кадри спільного відпочинку Джолі й Пітта.

Зараз ви читаєте новину «Бреду Пітту приписують роман з молодшою на 27 років топмоделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути