Ексклюзиви
вівторок, 05 березня 2013 11:06

"Брєд собачий. Яка анорексія?" - Світлана Лобода

"Брєд собачий. Яка анорексія?" - Світлана Лобода
Співачка важить 50 кілограм Фото: e-motion.tochka.net

У Світлани Лободи об'єм талії - 58-57 сантиметрів. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я за останні три місяці взагалі тримаю норму і абсолютно не худну. Тому, чесно кажучи, у мене нічого не змінюється. Я, як і раніше, важу 50 кілограм і всі мої розміри такі ж як і були раніше. Я дотримуюся стандарту моєї мами, тому що в моєму віці вона була саме така. Хоча мене весь час звинувачує у тому, що я худенька і що мені потрібно багато їсти. Але я вважаю, що моя вага абсолютно відповідає тому, як я почуваюсь", - підкреслила вона.

За словами Лободи, вона не хвора на анорексію.

"Брєд собачий. Яка анорексія? Анорексія - це коли людина не їсть і коли вона себе погано почуває. Я чудово харчуюся, у мене нормальний спосіб життя, але я дуже багато працюю. До анорексії мені ще потрібно скинути близько 20 кілограм", - зазначила вона.

Між тим, співачка розповіла, кому віддає свій одяг з часів вагітності.

"У мене зараз в колективі дві вагітні жінки. Вони всі вже практично досягають того моменту, коли у них з'явиться маленький бейбі. У нас є, кому віддавати свій одяг, тому що хороший одяг завжди в ціні", - поділилася Лобода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода мріє народити ще хлопчика

Також артистка відзначила, що її дочка Євангеліна дуже невередлива дитина.

"І вона в мене хлопчисько. Тож вона в мене любить джинси, штанці, дивні хлопчачі кофтинки. Їй подобається все, що не схоже на те, що носять дівчата. Вона не любить зав'язувати бантики. Для нас це ціла катастрофа. Вона знімає з криком і каже: "Ні! Не буду!", - підкреслила Лобода.

Зараз ви читаєте новину «"Брєд собачий. Яка анорексія?" - Світлана Лобода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути