четвер, 21 червня 2018 12:30

Бред Пітт заборонив дітям зніматися у кіно разом з Анджеліною Джолі

Бред Пітт заборонив дітям зніматися у кіно разом з Анджеліною Джолі
Бред Пітт продовжує ворогувати з Анджеліною Джолі Фото: Вива

Бред Пітт і Анджеліна Джолі майже два роки тому почали шлюборозлучний процес і досі не завершили його, тому що не можуть прийти до згоди в питанні опіки над дітьми.

На зйомки фільму "Маліфісента 2" (Maleficent 2), до яких актриса приступила в травні вона хотіла залучити до роботи над продовженням ремейка діснеївського мультфільму "Спляча красуня" (Sleeping Beauty) 12-річну дочку Шайло і 10-річного сина Нокса, але Бред Пітт не дав згоди на це.

Інша дочка голлівудської пари, 10-річна Вів'єн, знімалася з мамою в першому фільмі, який вийшов на екрани в 2014 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня дружина Джонні Деппа без бюстгальтера сходила на побачення

"Бред відмовився підписати угоду про участь Шайло і Нокса в зйомках. Діти використовуються в якості пішаків", - розповів пресі інсайдер.

За словами інформатора відомо, що шестеро дітей Бреда і Анджеліни перебували в Лондоні, коли йшли зйомки, а потім повинні були повернутися в Лос-Анджелес з батьком, але раптово їх мати змінила плани, і Піт не був задоволений цим.

У ЗМІ просочилися деталі рішення суду, який дозволив дітям проводити більше часу з батьком. З початку і до середини червня Бред міг спілкуватися з одним або двома дітьми в присутності терапевта протягом чотирьох годин з деяким інтервалом. З 27 червня по 1 липня час цих зустрічей збільшиться до десяти годин. З 8 по 14 липня Пітт зможе провести з дітьми чотири дні поспіль. А в кінці місяця він повернеться до Каліфорнії і отримає опіку над синами і дочками.

"Джерело з оточення Пітта і Джолі також стверджує, що актори не розмовляють один з одним. Вони не в хороших відносинах", - повідомляє інсайдер.

Термін дії тимчасової опіки над дітьми пари добігає кінця, тому 13 серпня Анджеліна і Бред в черговий раз зустрінуться в суді.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт заборонив дітям зніматися у кіно разом з Анджеліною Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути