четвер, 09 серпня 2018 11:01

Бред Пітт відповів на звинувачення Анджеліни Джолі про несплату аліментів

Бред Пітт відповів на звинувачення Анджеліни Джолі про несплату аліментів
Анджелі Джолі та Бред Пітт продовжують судитися Фото: BBC.com

Бред Пітт прокоментував звинувачення Анджеліни Джолі про те, що він не платить аліменти.

Згідно з новими документами, що потрапили в ЗМІ, за останні два роки актор передав колишній дружині дев'ять мільйонів доларів: вісім мільйонів він дав на покупку будинку, в якому Джолі живе зараз, а 1,3 мільйона виплатив в якості аліментів.

Адвокати Бреда назвали дії Анджеліни "завуальованій спробою маніпулювати громадською думкою і ЗМІ". За словами представників актора, минулого тижня вони запропонували адвокатам актриси спочатку оформити розлучення пари, а потім розбиратися з аліментами і розділом майна. Їх здивувало, що на цьому тижні Анджеліна звернулася з таким же проханням до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 49-річна Дженніфер Еністон без бюстгальтера знялася в гламурних образах

Адвокати Пітта вважають, що нові звернення Джолі до суду націлені на посилення конфлікту. На їхню думку, її претензії до колишнього чоловіка фальшиві.

Колишнє подружжя, які два роки намагаються розлучитися, не розмовляють один з одним і обмінюються судовими позовами. Минулого дня стало відомо, що Джолі звернулася до верховного суду Лос-Анджелеса, звинувативши батька своїх шістьох дітей у відсутності належної фінансової підтримки.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт відповів на звинувачення Анджеліни Джолі про несплату аліментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути