середа, 26 травня 2010 16:40

Бред Пітт хоче зробити Анджеліну Джолі Першою леді

Бред Пітт хоче зробити Анджеліну Джолі Першою леді

Кіноактор Бред Пітт має намір відтепер робити кар'єру не в кіно, а в політиці. Він хоче зробити перерву в своїй основній роботі і зосередитися на підкоренні Білого дому, зрозуміло, в співпраці з Анджеліною Джолі.

Як відзначило в інтерв'ю Showbizspy джерело, близьке до актора, "для Пітта в Голлівуді вже мало чого залишилося", і там він вже всього досяг. А ось в політиці для нього знайдеться велике поле діяльності, оскільки за останні роки світ зіштовхнувся з серйозними проблемами, та й "Анджеліні сподобається бути Першою леді", відмітило джерело.

Судячи з усього, Пітт збирається балотуватися в Сенат і якщо все піде добре, то спробує в 2016 році влаштуватися в Овальному кабінеті замість свого далекого родича Барака Обами.

Можливо, в своїй передвиборній кампанії Пітт загострить увагу на легалізації марихуани в США, що може допомогти його країні встати на ноги. На його думку, така легалізація здатна принести казні величезні суми.

Нагадаємо, що ще в минулому році з'явилася інформація про те, що Анджеліна Джолі нібито зовсім занудьгувала в Голлівуді і хотіла б відкрити для себе новий світ - світ політики. І зупинила вона свій шукаючий погляд на Вашингтоні. Її дуже цікавлять питання, пов'язані з правами людини, військові проблеми і правосуддя. А ще вона захоплюється президентом Бараком Обамою і упевнена, що могла б зробити багато чого і на його місці.

"Я готовий посперечатися і зробити велику ставку на те, що Анджеліна може стати першою жінкою-президентом протягом наступних 20 років, - заявило джерело видання. - Якщо вже вона на що зважиться, то зробить все, щоб цього досягти".

"Анджеліна дуже рішуча і приділяє багато часу своїй гуманітарній роботі по лінії ООН, за що здобула пошану. І я упевнений, що вона досягне багато чого на терені політики", - сказав співбесідник Showbizspy.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт хоче зробити Анджеліну Джолі Першою леді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути