Ексклюзиви
понеділок, 26 листопада 2012 09:28

Шлюб Бена Аффлека на межі розпаду - ЗМІ

Шлюб Бена Аффлека на межі розпаду - ЗМІ
Актор сильно захоплений роботою Фото: donbass.ua

Шлюб голлівудських акторів Бена Аффлека і Дженніфер Гарнер проходить випробування на міцність. З чуток, актори близькі до розриву.

Однією з причин можливого розставання пари є зростаючий успіх останньої режисерської роботи Аффлека, політичного трилера "Операція "Арго". Згідно з даними обізнаних джерел, подружжя проводять разом все менше часу.

Справа в тому, що Бен активно займається просуванням свого фільму і багато подорожує, переклавши всі домашні клопоти і турботу про дітей, яких у пари троє, на тендітні плечі Дженніфер. "Бен сподівається отримати "Оскара" за свій фільм і часом стає надто одержимий цією ідеєю", - повідомили в оточенні зірок Голлівуду.

За їхніми словами, Дженніфер намагається підтримувати його. Однак спільні друзі пари не впевнені, як довго вона зможе - чи захоче - поєднувати дітей і кар'єру без допомоги Бена. "Якщо він виграє цей "Оскар", в першу чергу йому слід дякувати Дженніфер!", - заявили вони.

Нагадаємо, Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер одружилися в 2005 році. В даний час пара виховує трьох дітей: шестирічну Вайолет Енн, трирічну Серафіну Роуз Елізабет і п'ятимісячного Семюеля.

До зустрічі з Дженніфер Бен крутив романи з такими відомими жінками, як актриса Гвінет Пелтроу і співачка Дженніфер Лопес. З Гвінет у Аффлека все було настільки серйозно, що очевидці їхнього роману твердили в один голос про швидке весілля двох акторів. Однак після спільної роботи в картині "Закоханий Шекспір", що вийшла на екрани в 1998 році, стосунки в парі зіпсувалися і незабаром Аффлек і Пелтроу розійшлися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бен Аффлек назвав новонародженого сина Сем'юелем

Незабаром у Бена спалахнув роман з актрисою і співачкою Дженніфер Лопес. У 2002 році закохані заручились. Аффлек навіть примудрився знятися в кліпі Лопес. Проте їхні стосунки також не протривали довго - в 2004 році пара вирішила розійтися.

Зараз ви читаєте новину «Шлюб Бена Аффлека на межі розпаду - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути