середа, 20 травня 2020 11:18

Боса і в піджаку на голе тіло Тіна Кароль поманила пальчиком своїх прихильників

Співачка 35-річна Тіна Кароль показала прихильникам нове стильне фото. Останнім часом виконавиця не так часто, як хотілося б, балує фанатів професійними світлинами. У сторі публікує, як проводить дні у заміському будинку.

На сторінці в Instagram співачка опублікувала фото-колаж.

На ньому поєднано два портрети Тіни. Знаменитість одягнена у білосніжний брючний костюм із розстебнутим піджаком на голе тіло, що еротично привідкриває спокусливе декольте. Макіяж зірка зробила з акцентом на очі, зачіску зробила із закрученими пасмами.

На одному фото Тіна позує у профіль. Жінка сидить босоніж, підігнувши ноги під себе і заправляє пасмо волосся за вухо. Інше фото закценотовано на рухові. Жінка динамічно виставила руку вперед, ніби манить або гукає глядача. А сама артистка на фото відходить на другий, більш розмитий план. Привідкриті вуста на знімку додають кадру особливої пікантності.

Фанати просто засипали улюблену співачку закоханими коментарями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підписники Тіни Кароль зраділи новому стильному фото й потонули в очах співачки

"Приголомшлива жінка", "Яка красива", "Чарівна", "Найкраща", "Принадна і дорога", "Яка ж красива", "Убиваєш своєю красою", - написали фоловери.

Автор: instagram.com/tina_karol/
  Фанати просто засипали улюблену співачку закоханими коментарями
Фанати просто засипали улюблену співачку закоханими коментарями

26 квітня у суперфіналі шоу "Голос країни-10" переміг учасник із команди Тіни Кароль 18-річний Роман Сасанчин. 2015 року саме він був переможцем "Голос. Діти" - теж у її команді. Вперше в історії українського телебачення шоу такого масштабу пройшло в діджитал-форматі. Для карантинного випуску тренери все-одно вбралися дуже стильно. Особливо вразив образ Тіни Кароль, яка ретельно підготувалася до прямого ефіру. Одягла розкішну вечірню сукню від британського бренду David Koma. Чорна довга сукня підкреслила зону декольте. Прикрашена блискучими вставками-шлейками, така сукня на одному з сайтів-рітейлерів коштує $1910.

Зараз ви читаєте новину «Боса і в піджаку на голе тіло Тіна Кароль поманила пальчиком своїх прихильників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути