Ексклюзиви
пʼятниця, 22 грудня 2017 18:08

Борис Апрель розповів про зміну свого іміджу та участь у "Голосі країни-8"
7

28 січня на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України "Голос країни", зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Одним з учасників "сліпих прослуховувань" нового сезону проекту став Борис Апрель. Декілька років тому співак наважився на зміну зовнішність. Так, на "Голосі країни" артист виступав вже як дівчина Аня, а також розповів, чому зник з української сцени, і які цілі ставить перед собою у проекті:

"Я довгий час провела в Америці. Видалила свої сторінки у соціальних мережах, мене вже не впізнають на вулицях. Коли приймала рішення щодо участі у проекті, хотіла залишити все як є, але любов до глядачів перемогла: саме за ними я дуже сумувала впродовж цих років. Моя мета у "Голосі країни" досить проста - мені хочеться відкрити свою душу глядачам України. Якщо своїм виступом я зможу підняти комусь настрій, подарувати натхнення або утішити - для мене цього вже буде достатньо. Це буде моєю особистою перемогою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Апрель з'явиться у незвичному образі на "Голосі країни"

Також Аня розповіла, що тепер виступає під новим псевдонімом Зіанджа:

"Ім'я Зіанджа народилося у Китаї. Я працювала волонтером, викладала англійську мову дітям дошкільного віку з малозабезпечених сімей. Тоді у мене було довге волосся кольору блонд, і діти називали мене Енджел (Янгол). Таким чином Енджел трансформувалося в Зіанджу", - поділилась Аня.

У новому сезоні на сцену "Голосу країни" вокалісти підійматимуться на спеціальному ліфті, який став нововведенням сезону. Також на учасників "Голосу країни-8" очікують нові жорсткі правила: вокаліст, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Окрім того, у "сліпих прослуховуваннях" візьмуть участь співачка Злата Огнєвич, учасниця "Танців з зірками" та українська артистка Камалія, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, популярна співачка Ірина Федишин, учасник "Танців з зірками" та актор Юрій Ткач.

Зараз ви читаєте новину «Борис Апрель розповів про зміну свого іміджу та участь у "Голосі країни-8"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути