середа, 16 червня 2021 10:37

"Блюз еротичних думок": Михайло Поплавський випустив спокусливий кліп
8

Автор: facebook.com/MMPoplavskiy
 

Співаючий ректор представив нове відео на пісню, написану Іриною Білик 20 років тому.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Михайло Поплавський (@poplavskiy_michail)

Ректор Університету культури Михайло Поплавський не втомлюється дивувати шанувальників, один за іншим випускаючи кліпи на нові пісні та хіти, які не втрачають популярності ось уже кілька десятиліть. Його нова робота – ремейк на пісню "Блюз еротичних думок", написану на початку 2000-х Іриною Білик.

Автор: facebook.com/MMPoplavskiy
 

"Пам'ятаю, Іра зателефонувала мені серед ночі, близько четвертої ранку, і каже: "Я написала нову пісню. І мені наснилося, що виконати її, переконливо донести до аудиторії можете тільки ви". На наступний день ми зустрілися в студії, Іра награла на фортепіано мелодію, ми швидко зробили аранжування – і пісня готова", – поділився історією Михайло Поплавський.

У 2001 році з'явився кліп "Блюз еротичних думок", знятий режисером Володимиром Якименком та оператором Олексієм Степановим. Тоді це відео називали "сексуальною революцією".

Автор: facebook.com/MMPoplavskiy
 

Через 20 років Поплавський вирішив дати нове життя цій пісні, додати еротичної естетики і спецефектів: змінили аранжування, додали жіночий бек-вокал і зняли ще більш провокаційне відео з використанням сучасних технологій: LED cube, VR, Unreal Engine 4, tracking systems і 3D- графіки.

Автор: facebook.com/MMPoplavskiy
 

Режисеркою стала зіркова випускниця Університету культури Катя Царик, яка зняла раніше для Поплавського кліпи "Приречений на любов" і "Юний орел".

У кліпі немає любовних сцен, драматичного сюжету або пристрасного з'ясування відносин. У Каті Царик вийшло стримане, але в той же час пронизане сексуальною енергетикою відео. Головний герой в оточенні граціозних красунь виконує оду любові і пристрасті.

Автор: facebook.com/MMPoplavskiy
 

Царик відтворила в кліпі атмосферу витонченого бродвейського мюзиклу: дівчата у спокусливих рубінових сукнях танцюють навколо головного героя в стильних декораціях. Хоча, насправді, всю картинку малювали дизайнери за допомогою графіки. Це була найбільш трудомістка частина роботи.

Ну а для героїнь кліпу найскладнішим було танцювати на високих шпильках 10 годин безперервно. Кажуть, ноги стерли до крові.

Автор: facebook.com/MMPoplavskiy
 

"Мені було дуже приємно працювати над цим кліпом, з вишуканою хореографією. Дівчата дійсно неймовірні і величезні молодці. Особливо головна героїня, якій довелося зніматися в досить ризикованій сцені, коли на неї сипалася величезна кількість глітера, подрібнених блискіток, вдихати які небезпечно. Але вона впоралася з першого дубля", – розповіла про подробиці знімального процесу режисерка.

Оператором-постановником став ще один зірковий випускник КНУКіМ Юрій Король, відомий за фільмами "Кіборги", "Незламна" і "Захар Беркут".

Автор: facebook.com/MMPoplavskiy
 

"У цьому кліпі ми вирішили показати красиву еротику, стильну і витончену. Без вульгарності, з красивими україночками, якими я захоплююся. Коли вперше побачив цей кліп, відчув себе років на 20 молодшим. Із новими роботами я сам молодію, з оптимізмом дивлюся в майбутнє і заряджаю своєю енергією молодь. Усі мої кліпи, проєкти втілюються тільки з однією метою – популяризувати Університет культури, залучати талановиту молодь і показувати, що в нас можна отримати все необхідне для реалізації мрії: знання, досвід, практичні навички, зануритися у величезну індустрію шоу-бізнесу", – сказав Михайло Поплавський.

Автор: facebook.com/MMPoplavskiy
 

Після прем'єри артисти Павло Зібров та Дмитро Коляденко не приховували захвату й навіть зізналися, що заздрять Поплавському, його невгамовній творчій енергії і сучасним роботам, дозволити собі які може далеко не кожен артист.

На наступний після прем'єри день Михайло Поплавський уже почав працювати над новим кліпом на пісню "Український борщ". У планах зняти ще кілька ремейків на хіти, які найбільше подобаються студентам, молоді.

Зараз ви читаєте новину «"Блюз еротичних думок": Михайло Поплавський випустив спокусливий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути