вівторок, 29 листопада 2016 11:45

Блогер вибачився за те, що назвав сина Трампа аутистом

Блогер вибачився за те, що назвав сина Трампа аутистом
Сплетник

У Мережі з'явився 7-хвилинний ролик з доказами того, що син Дональда Трампа, 10-річний Беррон страждає на аутизм. Меланія Трамп буде судитися за наклеп.

Сьогодні адвокат першої леді випустив офіційну заяву:

"Відео, опубліковане на YouTube, стверджує, що Беррон аутист. Це не так. У ролику присутній хештег "Ні знущанням", але все відео в цілому - це знущання. Брехливі заяви і домисли про 10-річного хлопчика, зроблені лише з метою образити його і його батьків. Онлайн-цькування дітей, включаючи Беррона Трампа, повинно припинитися - прямо зараз", - заявив юрист Чарльз Дж. Хардер, що представляє інтереси сім'ї Трампів, виданню Us Weekly.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер відмовилася одягати Меланію Трамп

Команда Меланії пригрозила автору ролика кримінальною справою, якщо він негайно не видалить відео і не принесе публічні вибачення. Автор, що ховається під ніком Джеймс Хантер, виконав усі вказівки:

"Я зв'язувався з юристами Меланії Трамп. Відео буде видалено протягом 24 годин, а я опублікую офіційне звернення до Меланії і Беррона з вибаченнями. Я ні в якому разі не задумував це відео як насмішку або знущання. Мені самому поставили діагноз, і з тих пір мене постійно цькували. Я б НІКОЛИ не став так само робити з іншими.

Я зробив цей ролик, тому що бачив, що відбувається навколо Беррона. Мені хотілося, щоб люди перестали сміятися над його "дивною" поведінкою, і я постарався пояснити їм, що, можливо, у цих "дивацтв" є вагома причина. Я поважаю всю сім'ю Трампів і не хотів нашкодити нікому з них", - заявив Джеймс Хантер.

Зараз ви читаєте новину «Блогер вибачився за те, що назвав сина Трампа аутистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути