Ексклюзиви
понеділок, 18 грудня 2017 19:38

Блискуча Тіна Кароль та Могилевська у золотому: фото з феєричного фіналу "Голос.Діти-4"
42

Фото: Прес-служба

На телеканалі "1+1" відбувся святковий різдвяний ефір найбільш масштабного дитячого вокального проекту "Голос. Діти". В рамках фіналу шляхом телефонного та смс голосування Україна обрала переможницею 10-річну Данелію Тулєшову із команди MONATIK.

Члени журі вразили стильними образами. Монатік вбрався у білосніжний костюм, а Наталя Могилевська приголомшила золотистого кольору сукнею.

У фіналі "Голосу.Діти-4" популярну українську колядку "Ой, хто, хто Миколая любить" виконала співачка і тренер "Голосу країни-8" Тіна Кароль у розкішній сукні від українського дизайнера GUDU.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначено переможця шоу Голос.Діти

У святковому прямому ефірі була оголошена дата прем'єра восьмого сезону "Голосу країни". Так, 28 січня вся Україна побачить перший епізод "сліпих прослуховувань" вокального проекту країни, тренерами якого стали Сергій Бабкін, Тіна Кароль, Джамала і Потап, ведучими – Катерина Осадча та Юрій Горбунов.

Окрім гордого звання "дитячого голосу країни", Данелія Тулєшова отримала 3-місячну ротацію на "Нашому радіо", а також подорож на вікенд до "Disneyland Paris".

Данелія Тулєшова лише півтора роки тому почала займатися вокалом з викладачем і зовсім забула, що таке відпочинок, через що втратила друзів у класі. Саме тому на "Голос.Діті-4" талановита вокалістка прийшла, щоб знайти справжню дружбу. Виступ на "сліпих прослуховуваннях" 10-річної Данелії потрапив до трендів YouTube та набрав сім мільйонів переглядів.

Зараз ви читаєте новину «Блискуча Тіна Кароль та Могилевська у золотому: фото з феєричного фіналу "Голос.Діти-4"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути