четвер, 08 грудня 2011 17:53

Більшість американців хотіли б провести Різдво з Дженніфер Еністон і Бредом Піттом

Більшість американців хотіли б провести Різдво з Дженніфер Еністон і Бредом Піттом

Голлівудська актриса Дженніфер Еністон виявилася лідером опитування громадської думки. В її компанії бажають зустріти Різдво найбільше американців.

Зараз всі католицькі країни світу активно готуються до свята Різдва: наприклад, повсюдно проводяться різні різдвяні розпродажі. Так, відома тусовщиця і світська левиця Періс Хілтон відхопила собі чергову машину. У знамениту "чорну п'ятницю" вона придбала Ferrari. Розкішний автомобіль обійшовся блондинці в 300 тисяч доларів.

Компанія Home Goods провела серед американців опитування, в якому запитувалося, з ким із знаменитих особистостей ті зустріли б Різдво. Абсолютним лідером стала актриса Дженніфер Еністон.

Згідно з рейтингом, артистку хотіли б запросити на різдвяну вечірку 30% опитаних. На другому місці в рейтингу найбажаніших гостей з великим відставанням слідує герцогиня Кембриджська, дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон. З нею мріють повечеряти 21% американців. На третьому місці - колишній чоловік Дженніфер Еністон, голлівудський актор Бред Пітт. Його хотіли б бачити у себе в гостях 16% жителів США.

Якщо рейтинг очолювали знаменитості з майже бездоганною репутацією, то далі слідують особистості з куди більш сумнівним минулим. Так, багато американців бажали б зустріти Різдво з актором Чарлі Шином, який останнім часом більше відомий своїми проблемами з алкоголем і наркотиками. Щоправда, зараз актор активно виправляється: Шин пройшов курс реабілітації в клініці і знову повернувся в кінематограф.

А ще опитані хотіли б у Різдво побути в компанії світської діви і зірки сімейного реаліті-шоу Кім Кардаш'ян, яка розлучилася з баскетболістом Крісом Хамфріс після 72 діб шлюбу, а зараз підозрюється в зберіганні наркотиків. Проте останнє, швидше за все, чутки.

Також опитані хотіли б відзначить Різдво з нині вільним актором Ештоном Катчером. Незважаючи на важке розлучення з Демі Мур, артист не падає духом і намагається на публіці триматися як ні в чому не бувало. Так, багато світських хронікерів відзначили, що на нещодавній прем'єрі свого фільму "Старий Новий рік" актор у відкриту фліртував зі своєю партнеркою Леею Мішель.

Зараз ви читаєте новину «Більшість американців хотіли б провести Різдво з Дженніфер Еністон і Бредом Піттом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути