понеділок, 18 грудня 2023 11:45

Біллі Айліш відзначає 22-річчя. Перегляньте зухвалі фото наймолодшої володарки "Греммі"
19

Біллі Айліш відзначає 22-річчя
Фото: instagram.com/billieeilish
Біллі Айліш відзначає 22-річчя
Біллі Айліш відзначає 22-річчя
Біллі Айліш відзначає 22-річчя
Біллі Айліш відзначає 22-річчя

Американська співачка, авторка пісень, музикантка, активістка за права тварин Біллі Айліш відзначає 22-річчя. Вона наймолодша володарка семи премій "Греммі", трьох MTV Video Music Awards та двох Brit Awards.

Gazeta.ua пропонує переглянути найзухваліші фото знаменитості.

Біллі Айліш має ірландське та шотландське походження. Зірка здобула домашню освіту й восьмирічною приєдналася до дитячого хору в Лос-Анджелесі, де навчалася технікам співу. Першу пісню записала в 11 років. Текст був про зомбі-апокаліпсис, натхненний телесеріалом "Ходячі мерці".

Довгий час Айліш займалася танцями, але у січні 2016 року зазнала травми, яка назавжди перервала її танцювальну кар'єру.

Знаменитість має синдром Туретта (спадковий нейропсихічний розлад - Gazeta.ua), синестезію та досвід депресії. Співачка планувала самогубство, якому, за її словами, запобіг її друг, покійний американський співак XXXTentacion.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістіні Агілері - 42. Якою була попспівачка в молодості (фото)

Айліш була у стосунках із репером Брендоном Адамсом, який виступає під псевдонімом 7:AMP. Також вона зустрічалася зі співаком Джессі Резерфордом з жовтня 2022 року по травень 2023 року. В інтерв'ю Variety 2023 року Айліш розповіла, що її "фізично приваблюють" дівчата. Пізніше вона повідомила в Instagram, що їй подобаються хлопці та дівчата.

Біллі виросла вегетаріанкою і регулярно виступає в соцмережах на захист прав тварин. Критикує молочну промисловість, використання шерсті та хутра. У 2019 році вона отримала нагороду PETA "Найкращий голос за захист тварин". PETA назвала її "Людиною року" в 2021 році.

Під час повномасштабного російського вторгнення в Україну 2022 року, Айліш на одному з концертів підтримала українців і закликала людей зі всього світу поширювати інформацію про те, що зараз відбувається в Україні. Так зірка підтримала світовий рух Stand Up For Ukraine. Наприкінці виступу співачка додала, що пісня Your Power, яку вона присвятила українцям, є однією з її найулюбленіших. Вона про зловживання владою, яке може призвести до жахливих наслідків, а також символізує заклик до дії.

Біллі Айліш показала, як засмагає на сонці біля будинку в сексуальному купальнику. Селебріті одягнула нескромне мінібікіні, який ледь прикрив пишні форми Айліш. На фото артистка показала татуювання. На тілі зірки зображено її прізвище - Айліш, виконане у готичному стилі.

Зараз ви читаєте новину «Біллі Айліш відзначає 22-річчя. Перегляньте зухвалі фото наймолодшої володарки "Греммі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути