Ексклюзиви
пʼятниця, 14 лютого 2020 11:58

Біллі Айліш презентувала пісню до нового фільму про Бонда

Біллі Айліш презентувала пісню до нового фільму про Бонда
18 лютого на церемонії вручення музичної премії Brit Awards у Лондоні Біллі Айліш уперше виконає композицію No Time To Die наживо. Фото: Страна

Співачка Біллі Айліш представила пісню No Time To Die.

Робота стала заголовною композицією для нового фільму про пригоди Джеймса Бонда.

"Записати пісню для фільму з такої легендарної серії - це велика честь для мене. Джеймс Бонд - найкрутіша франшиза в історії кіно. Я все ще в шоці", - повідомила співачка.

18 лютого на церемонії вручення музичної премії Brit Awards у Лондоні Біллі Айліш уперше виконає композицію No Time To Die наживо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біллі Айліш відверто розповіла про кроки до самогубства

"Не час помирати" стане 25-м фільмом бондіани, роль британського спецагента уп'яте виконає Деніел Крейг. Режисером картини виступив Кері Фукунага. Музику до фільму написали Ганc Циммер і колишній гітарист The Smiths Джонні Марр. Прем'єра відбудеться 9 квітня 2020 року.

18 грудня 2020 року американській співачці Біллі Айліш виповнюється 19 років. Народилася зірка 2001 року в Лос-Анджелесі. Популярність прийшла до артистки 2016 року, а вже 2019-го дебютний альбом Біллі очолив американський і британський хіт-паради.

Зараз ви читаєте новину «Біллі Айліш презентувала пісню до нового фільму про Бонда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути