вівторок, 24 січня 2023 15:33

"Без сумнівів, без зайвих рухів" - Даніель Салем розповів, як побратим врятував його життя

"Без сумнівів, без зайвих рухів" - Даніель Салем розповів, як побратим врятував його життя
Даніель Салем із побратимом В'ячеславом. Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Шоумен та військовий Даніель Салем розповів про свого побратима В'ячеслава, який під час бою з російськими окупантами врятував йому життя.

У Instagram ведучий написав, що коли у нього закінчилися боєприпаси, В'ячеслав віддав частину своїх. Крім того, прикрив Даніеля від ворожих обстрілів, поки той перезаряджав зброю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данеіль Салем показав малюнок доньки з передбаченням на 2023-й

"Так просто написати: дякую тобі, що прикрив. Але так важко пояснити, скільки стоїть за цим. У той момент, коли ти почув моє: "Порожній". Коли у мене закінчився короб з кулеметним боєприпасом, ти витяг із рюкзака інший короб, подав його мені і перекрив вогнем у сторону ворога! Без сумніву! Жодного зайвого руху! Воїн! Навіть, коли прилетіло. Скоро рука твоя буде працювати, як раніше і ми знову підемо на завдання разом. У нас ще купа справ, брате", - зазначив Салем.

Шоумен і військовослужбовець Даніель Салем показав, як плив у човні разом із побратимами одразу після бойового завдання. У човні також був поранений боєць. Щоб підтримати бойовий дух, воїни почали співати гімн України.

Зараз ви читаєте новину «"Без сумнівів, без зайвих рухів" - Даніель Салем розповів, як побратим врятував його життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути