неділя, 28 липня 2019 01:35

Без комплексів: зірки, які виступали голими на сцені

Творчі люди здатні на багато що, аби виразити емоції або просто епатувати публіку. І зняти з себе одяг у присутності глядачів, щоб влаштувати шоу, для них зовсім нескладно. Знаменитості роздягаються абсолютно спонтанно, і це не має нічого спільного з оголеними фотосесіями, коли інтимні частини тіла прикриті.

З кожним роком випадків, коли актори чи музиканти роздягаються під час виступів, стає все більше. Одні зірки оголялись і раніше, інші - відкрили для цю грань свого таланту зовсім недавно. Пояснюється це і з загальним розкріпаченням, і з тим, що здивувати сучасного глядача стає все складніше.

Red Hot Chili Peppers

"Голі" шоу, де на музикантах немає нічого, крім шкарпеток на "стратегічних" місцях, стали фірмовою фішкою групи. Найперший концертний тур відбувся у 1983 році, тоді ж, у березні, вони придумали собі назву і вперше "запалили" без одягу. Час від часу Chili Peppers знову роблять свою витівку, купаючись в оплесках. Хоча раніше вони влаштовували голі демарші частіше. Тому тепер фанати на кожному концерту чекають і ворожать, чи повторять їх улюблені виконавці свій трюк або залишаться одягненими до кінця концерту.

Кортні Лав

 

У 2011 році Кортні під час свого концерту в Сан-Паулу в Бразилії просто відсунула свій топ вбік і пальцем показала на свої оголені груди.

Ця витівка з оголенням не перша в кар'єрі співачки - у 2010 році вона вийшла повністю роздягненою до кореспондента New York Times Еріка Вілсона, з яким домовлялася про інтерв'ю. Але пізніше Кортні публічно вибачилася, зізнавшись, що всьому виною антидепресанти і алкоголь.

А в 1999 році на концерті в бостонському театрі вона співала топлес.

Іггі Поп

Іггі Поп, один з основоположників панк-руху, без проблем виходив на сцену без штанів. В інтернеті без проблем можна знайти нарізки з "кращими моментами виступів", епізоди в яких повторюються не так вже й часто. Пов'язано це з тим, що за тривалу кар'єру рок-зірки таких пікантних моментів були сотні.

Іноді музикант імпровізує. Наприклад, у нью-йоркському клубі Ungano's Іггі Попа знудило прямо в глядацький зал. Ніяк не переймаючись цим конфузом, рокер дістав член і поклав його на свою електрогітару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотокнига "Sex": Мадонна зобразила свої сексуальні фантазії

Деніел Редкліфф

 

Зараз Деніел є актором з арсеналом самих різнопланових ролей. Але в 2008 році, коли усі знали його в основному як Гаррі Поттера, поява хлопця на сцені без одягу викликало справжній шок.

Редкліфф відзначився в скандально відомої постановці "Equus" на сцені театру Гілгуд. Пізніше актор заявив, що не соромиться свого тіла і готовий до появи в якому-небудь популярному ток-шоу в якості "найзнаменитішого нудиста".

Мадонна

Мадонна роздягається охоче, вміло і часто. За 30 років її музичної кар'єри навряд чи кому вдасться пригадати всі випадки. Попри поважний вік, 60-річна співачка досі із задоволенням демонструє своє тіло і у професійних фотосесіях, і фанатам під час виступів.

Наприклад, на концерті в Стамбулі у 2012 році Мадонна під час виступу показала сосок. А в 2015 на премії "Греммі" Мадонна несподівано задерла спідницю, показавши глядачам і журналістам зад, обтягнутий знаменитими колготками в сіточку. Пізніше співачка пояснила, що не знала, що в цей момент журналісти продовжували її знімати.

Леді Гага

Леді Гага вперше роздяглася у 2013 році - вона з'явилася на сцені одного з лондонських гей-клубі в довгій білій сукні. По мірі того, як атмосфера розжарювалася, Гага впадала у все більший екстаз, заражаючи своїм настроєм глядачів, а в кінці вистави повністю зняла сукню. Багатьох епатаж співачки вже не вражає. Шанувальники лише шкодують, що "у дівчини такий гарний голос і повна відсутність розуму".

Співачка Мадонна з'явилась на Met Gala 2016 у "голій" сукні, демонструючи свої сідниці. Як з'ясувалося, вбрання уособлювало собою маніфест проти ейджизму (дискримінації за віком). Більшість цього маніфесту не зрозуміли, а співачці довелося вислухати чимало коментарів про те, що іноді потрібно просто прийняти себе такою, яка ти є, і не намагатися доводити іншим, що ти ще "ого-го!".

Зараз ви читаєте новину «Без комплексів: зірки, які виступали голими на сцені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути