Ексклюзиви
вівторок, 14 травня 2013 15:17

Бейонсе запідозрили у вагітності

Знаменита R'n'B-співачка Бейонсе нещодавно обмовилася, що її дочці Блю Айві потрібна компанія. Мовляв, було б непогано, щоб у дівчинки з'явився братик або сестричка. І ось вже поповзли чутки про цікавий стан зірки. Принаймні газета New York Post з посиланням на "численні джерела" пише про вагітність знаменитості.

По-перше, журналістів насторожила нещодавня поява діви в сукні із завищеною талією від Givenchy на щорічному прийомі Met Ball. Вбрання досить вдало акцентувало увагу на декольте і ногах зірки, приховуючи, можливо, кругленький живіт. Однак на численних фотографіях з недільного виступу співачки в рамках її турне Mrs. Carter Show у Дубліні начебто можна помітити зміни фігури артистки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бейонсе провела день у компанії дочки і чоловіка

За деякими даними, співачка також трохи здивувала організаторів гастролей своїм райдером. Зокрема, вона вживає виключно алкаінову воду, яку відрізняється підвищеним вмістом лугів. І п'є її виключно через титанову соломинку вартістю 900 доларів. Крім того, виконавиця вимагає, щоб весь обслуговуючий її персонал носив бавовняний одяг.

Журналісти вже звернулися за коментарями до представника знаменитості, але поки він нічого не відповів. Але світські оглядачі тут же пригадали, що буквально пару тижнів тому Бейонсе в одному з інтерв'ю зауважила, що мріє про досить велику родину, і взагалі їй хотілося б подарувати дочці братика або сестричку.

До речі, самій артистці завжди дуже подобалося бути старшою сестрою. "Я б воліла мати більше дітей. Думаю, моїй дочці потрібна хороша компанія, я завжди пишалася тим, що у мене є молодша сестра. Але подивимося, це як вийде", - обмовилася зірка.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе запідозрили у вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути