пʼятниця, 06 квітня 2012 12:28

Бейонсе поділилася своїми особистими фотографіями
17

На честь четвертої річниці з дня весілля Бейонсе опублікувала колекцію приватних фото.

Співачка виклала цілу купу знімків на своїй сторінці на сервісі Tumblr. Тепер ми можемо переконатися, що і без зусиль фахівців з візажу і фотошопу артистка в бікіні виглядає чудово. Щоправда, коли були зроблені фотографії (до або вже після народження Блю Айві), зірка не уточнила.

Як би там не було, але знімки, зроблені у звичайній обстановці, виглядають дуже романтично.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бейонсе показала світу свою доньку

До речі, на честь річниці весілля Джей-Зі не забув зробити розкішний подарунок коханій. Нещодавно репер був помічений біля ювелірного бутика Jacob & Co в Нью-Йорку. За словами очевидців, артист досить довго консультувався з продавцями і в підсумку звернув увагу на прикраси з блакитними діамантами. Нагадаємо, в честь народження Блю Айві репер підніс дружині чарівну каблучку з синього каменю.

За чутками, пара за прикладом зіркових колег також має намір "освіжити" свої весільні клятви на приватній церемонії. Ініціатива йде від Джей-Зі, який не натішиться на своїх "дівчаток". Незабаром знаменитості планують влаштувати невелике торжество, на яке будуть запрошені лише найближчі друзі.

За даними таблоїдів, Бейонсе має намір повернутися до роботи вже в наступному місяці. Перший виступ артистки заплановано на кінець травня. Нагадаємо, первістка зірка народила в січні.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе поділилася своїми особистими фотографіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути