вівторок, 25 вересня 2012 17:31

Бейонсе чекає на другу дитину - ЗМІ

Бейонсе чекає на другу дитину - ЗМІ
У співачки знову буде дівчинка Фото: 00j.org

Популярна зарубіжна виконавиця Бейонсе чекає на другу дитину. Приводом для розмов послужило занадто обтягуючі сукні артистки, де неозброєним оком був помітний її кругленький животик.

Кілька зарубіжних таблоїдів опублікували сенсаційну новину, що відома виконавиця і дружина репера Джей-Зі Бейонсе Ноулз вагітна другою дитиною. Мало того, деякі світські хронікери наводять конкретні цифри. Нібито Бейонсе перебуває на третьому місяці вагітності і навіть вже відома стать дитини: це знову дівчинка.

Співачку та її чоловіка папараці підкараулили біля ресторану La Marina в Нью-Йорку. Газетярі розгледіли якусь опуклість у 31-річної знаменитості, яка була одягнена в облягаючу сукню з леопардовим принтом, повідомляє StarHit. Разом з тим сама виконавиця відмовилася від будь-яких коментарів з цього приводу.

Зате не стала мовчати її мати Тіна Ноулз. Вона заявила в одному з інтерв'ю: "У неї буде друга дитина, але не зараз". Нагадаємо, у Бейонсе і Джей-Зі вже є дочка Блю Айві Картер. Цікаво, що деякі ЗМІ сумнівалися в "справжності" її вагітності і припускали, що зірки скористалися послугами сурогатної матері. На користь цього говорив факт, що її живіт періодично зменшувався і навіть здувався. Однак артистка в один день з'явилася на червоній доріжці престижного світського заходу в шикарній сукні, яка демонструвала зміни у фігурі артистки. Саме тоді співачка заявила, що чекає на дитину.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бейонсе показала волосся своєї доньки

"Як тільки ти дізнаєшся, що в тобі зріє дитя, між вами виникає постійний зв'язок. Але коли ти вперше притискаєш його до себе - це почуття не описати ніякими словами", - заявила тоді новоспечена матуся Бейонсе. Крихітка Блю Айві Картер народилася 7 січня. Маля з'явилося на світ в одній з найпрестижніших клінік на Манхеттені. Артистка повідомила, що її чоловік, репер і продюсер Джей Зі, був присутній на пологах. Він став одним з небагатьох чоловіків, які змогли успішно пересилити свій страх перед подібним дійством. Цікаво, що на честь новонародженої назвали сорт марихуани: OG (Original Gangsta) Blue Ivy. Пізніше Бейонсе і Джей-Зі висловили бажання запатентувати ім'я дочки, щоб надалі випускати свою продукцію під маркою "Блю Айві Картер".

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе чекає на другу дитину - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути