субота, 21 листопада 2015 12:30

Батько Олени Омаргалієвої розповів скільки вклав у її кар'єру

 

Батько Олени Омаргалієвої розповів, скільки вклав грошей у кар'єру доньки. Про це стало відомо в передачі "Світське життя" на телеканалі 1 + 1.

"Вона боєць, я впевнений, що те, чого вона досягла - це її заслуга, а тато їй спочатку лише допомагав, я ніколи не підраховував. Це десь 25-30 тисяч доларів", - сказав голова держрайадміністрації Черкас Костянтин Омаргалієв.

Прокоментував чиновник і той факт, що донька була запрошена заспівати перед місцевими виборами у Черкасах.

"Нещодавно відбулись місцеві вибори і запросив, щоб вона заспівала для тої місцевості, де я працюю державним службовцем у Черкаському районі. Вона допомагає татові, це були сімейні питання. У нас на Черкащині дуже багато її фанатів. Це просто любов до своєї Черкащини і вона з великим задоволенням приїжджає додому, і коли у неї є бажання співає", - каже Костянтин Омаргалієв.

За словами чиновника, його молодша донька теж співає, але зараз дещо відклала карєру через свою родину.

"Молодша донька співає, але сьогодні вона займається двома прекрасними нашими онукам, тому сьогодні зробила невеличку паузу і можливо через рік повернеться до цього", - говорить Костянтин Омаргалієв.

Нагадаємо, співачка Олена Омаргалієва прокоментувала чутки про протекцію батька.

"Він насправді чиновником нещодавно став, ми одночасно по кар'єрній сходинці ідемо. Він за мене радіє, а я за нього", - говорить Олена Омаргалієва.

Зараз ви читаєте новину «Батько Олени Омаргалієвої розповів скільки вклав у її кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути