четвер, 31 березня 2022 21:32

Барських виступив для переселенців у Львові: "І нас не зламає війна"

Барських виступив для переселенців у Львові: "І нас не зламає війна"
Макс Барських заспівав у Львові для переселенців. Фото: instagram.com/max_barskih

Виконавець 32-річний Макс Барських завітав до Львова, аби підтримати українців, які змушені були тікати від війни та кидати власні домівки через напад російських загарбників.

Артист виконав пісню "Буде весна", присвячену подіям російсько-української війни. У ролику з імпровізованого виступу запевнив, що Україна обов'язково переможе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна, Ілон Маск, ді Капріо та інші світові зірки підтримують Україну - ефектне відео

"Приїхав у Львів відвідати людей, котрі були змушені залишити свої домівки, міста та сім'ї, щоби вижити. Я дуже співчуваю кожному українцю в ці тяжкі часи. Я дуже пишаюсь кожним з вас. Ми одна велика родина, яка не залишає один одного. Разом ми відбудуємо нашу нову Україну. Країну любові, єдності і щастя. Моє серце зараз з кожним з вас", - написав Барських.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Max Barskih | Макс Барских (@max_barskih)

Артистка 37-річна Тіна Кароль разом із сином Веніаміном перебувають у столиці Польщі - Варшаві. Спочатку туди приїхала співачка, де дає благодійні концерти й збирає кошти. Згодом до неї приїхав і 13-річний первісток. Навчаючись у британському Лондоні, він вирішив приїхати на канікули до Польщі та допомогти зірковій матері підтримати українців, які рятуються від війни.

Зараз ви читаєте новину «Барських виступив для переселенців у Львові: "І нас не зламає війна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути