Ексклюзиви
середа, 22 лютого 2012 10:58

Барак Обама заспівав разом з Міком Джагером блюз

Барак Обама заспівав разом з Міком Джагером блюз

Президент США Барак Обама не втримався від спокуси і виконав музичну посвяту своїй малій батьківщині - місту Чикаго, хором з Міком Джаггером та іншими виконавцями, які приїхали на вечір кращих блюзменів всіх часів в Білому домі, повідомляє в середу агентство Ассошиейтед Прес.

Музиканти, серед яких були і легенди блюзу, і молоді виконавці, зібралися в Білому домі у вівторок, щоб прийняти участь у вечорі блюзу, проведеному в рамках місяця історії чорношкірого населення.

"Блюз нагадує нам, що найважчі часи у нас вже позаду", - сказав Обама перед початком концерту.

"Давай, крихітко, хіба ти не хочеш йти?" - двічі проспівав президент США рядок з пісні Sweet home Chicago, передаючи мікрофон знаменитому блюзовому музикантові Бі Бі Кінгу.

Незважаючи на те, що 86-річний музикант прибув в Білий дім на інвалідному візку, Бі Бі Кінг буквально підірвав вечір піснею Let the Good Times Roll, заради якої навіть відмовився від свого "транспорту" і встав на повний зріст.

За словами Барака Обами, посада президента крім низки плюсів обтяжена деякими мінусами. Так, він зізнався, що не може просто вийти на прогулянку. Але в той же час у нього є речі, які з лишком компенсують подібні незручності і розчарування - наприклад, подібні музичні вечори.

Під час підготовки вечора володар премії Grammy музикант Кеб Мо пожартував, що Барак Обама може виступати сам і, можливо, у нього навіть вийде записати свою музичну доріжку. За словами Кеба Мо, "трек від президента" повинен отримати назву "Після другого терміну я нарешті зміг записатися". У всякому разі, зараз у президента США є можливість попрактикуватися на музичній естраді разом з легендарними виконавцями блюзу.

Барак і Мішель Обама влаштовують музичні вечори в Білому домі регулярно з початку 2009 року. За їхніми запрошеннями в президентській резиденції вже виступали Стіві Вандер і сер Пол Маккартні.

У лютому в США відзначають місяць афроамериканської історії, присвячений видатним особистостям та досягненням в житті темношкірого населення Сполучених Штатів.

Зараз ви читаєте новину «Барак Обама заспівав разом з Міком Джагером блюз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути