неділя, 06 червня 2010 18:00

Бадоєв підстриг і зістарив Лару Фабіан (ФОТО)

В Україні продовжуються зйомки безпрецедентного для Східної Європи музичного фільму "Мадемуазель Живаго". Режисер Алан Бадоєв екранізує новий альбом Лари Фабіан на музику композитора і продюсера Ігоря Крутого.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів сам Алан Бадоєв.

"За моїм задумом героїня Фабіан в одній з 12 новел картини перевтілюється в ув"язнену концтабору. Заради ролі співачка добровільно погодилася постарішати за допомогою гримерів і стилістів", - зазначив Бадоєв.

За словами продюсера, співачку підстригли, домальовували зморшки і одягнулися в сіре лахміття.

"Новела носить назву "Колисанка". Зйомки проходять в покинутому кар'єрі під Києвом, де 30 будівельників впродовж 15 днів зводили модель сумно знаменитого Освенціма. "Колисанка" - лише одна з 12 новел фільму, зв'язаних між собою сюжетною лінією, які потім стануть єдиним кінополотном. У фільмі "Мадемуазель Жіваго" героїня Лари Фабіан буде і ув'язненою концтабору, і переживе любовну драму в післявоєнному Парижі", - зауважив він.

Лара Фабіан задоволена зйомками.

"Всі історії, які написав Алан Бадоєв для музичних новел, не просто вигадані, вони стикаються з моїм життям, з тим, що я пережила. Ми знімаємо по 12 – 14 годин на день. Через завантажений графік, я прошу перенести зйомки на вечір. Закінчуємо знімати пізно вночі", - розповіла співачка.

Режисера фільму Алана Бадоєва співачка називає "українським Стівеном Спілбергом".

"На майданчику і за кулісами ми спілкуємося англійською, хоча Лара вже вивчила деякі слова російською. Знає як буде "добре" і "спасибі". В одній з пісень навіть заспівала декілька фраз російською. До співачки також представлений франкомовний перекладач", - зазначив режисер.

Над фільмом працює команда із 300 фахівців, а в масових сценах картини задіяно близько 530 акторів другого плану. Лише для Лари Фабіан було пошито 30 костюмів, причому в декількох екземплярах.

Необхідність в декількох варіантах одного і того ж костюма була викликана тим, що через напружений графік співачки у стилістів фільму була всього одна можливість провести примірку – під час концерту артистки в Києві.

Мюзикл "Мадемуазель Жіваго" - проект Ігоря Крутого, Алана Бадоєва і Лари Фабіан.

"Історія світової музики знає всього декілька прикладів, коли все, абсолютно всі композиції альбому, одного конкретного виконавця екранізувалися і при цьому зв'язувалися в єдину сюжетну лінію, - зазначив Бадоєв. – Ми перетворили це на музичне кіно. У цьому напрямі працювали "The Beatles", "Pink Floyd", Мілен Фармер. Проте в Східній Європі подібний проект здійснюється вперше".

Бюджет картини складає 2,5 млн доларів.

Зараз ви читаєте новину «Бадоєв підстриг і зістарив Лару Фабіан (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути