Ексклюзиви
понеділок, 18 вересня 2023 11:41

Бачу в дзеркалі дівчинку-підлітка: Гвоздьова наважилась на пластичну операцію
6

Ілона Гвоздьова планує зробити пластичну операцію
Фото: instagram.com/ilonagvozdeva
Ілона Гвоздьова планує зробити пластичну операцію
Ілона Гвоздьова планує зробити пластичну операцію
Ілона Гвоздьова планує зробити пластичну операцію
Ілона Гвоздьова планує зробити пластичну операцію

Хореограф 35-річна Ілона Гвоздьова планує зробити пластичну операцію. Мати двох дітей вирішила збільшити груди.

Зазначила, що народження дітей, спортивний образ життя і останні роки постійного стресу сильно вплинули на її вигляд тіла. Про це написала в Instagram.

"Прийшов час змін. Я хочу знову відчувати себе жінкою...Так, хтось може казати, ви чудова, спортивна, рельєфна і так далі. Звісно, приємно це чути. Та я бачу в дзеркалі маленьку, худорляву дівчинку-підлітка, яка з кожним новим роком все більше нагадує старшу сестру доньки, ніж жінку", – зізналася вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не робимо білий квиток. Гвоздьова відповіла, коли її чоловік піде на фронт

Додала, що перш ніж прийняти таке рішення, довго вагалась, проходила консультації лікарів і навіть відвідувала психолога.

"Надважливе питання було для мене: "Навіщо я хочу збільшити груди?", якщо сімʼя є, дітей вигодувала, чоловік взагалі проти, на роботу це взагалі ніколи не впливало, то ж навіщо вони. Відповідь одна – для себе, для свого внутрішнього стану. І це не про впевненість чи про комплекси, гонитва за трендами чи інста-самками, це саме про естетичну насолоду собою, про любов до себе, про турботу про себе", – підсумувала Гвоздьова.

Ілона Гвоздьова з початку російської агресії жила на Вінниччині. Наприкінці березня зірка разом з дітьми вирішила виїхати закордон. Чоловік залишився в Україні. Танцюристка оселилася в Італії, де з дітьми і матір'ю отримала можливість тимчасового перебування в одній з італійських сімей. Після повернення до України Гвоздьова планувала закріпити стосунки з чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Бачу в дзеркалі дівчинку-підлітка: Гвоздьова наважилась на пластичну операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути