субота, 28 березня 2020 22:45

Баба, знай своє місце: зіркові пари поділилися секретами спільного життя

Баба, знай своє місце: зіркові пари поділилися секретами спільного життя
Співак Володимир Дантес зазвичай готує сніданок собі та дружині, співачці Наді Дорофєєвій Фото: instagram.com/vladimirdantes/

Співак Володимир Дантес зазвичай готує сніданок собі та дружині, співачці Наді Дорофєєвій. Його нервує те, що кохана майже ніколи не з'їдає свою порцію повністю.

"Іноді буває, що починаю бурчати: "Могла б чого приготувати". Я хочу сніданок, ось, наприклад, у хлопців, їм готує Маша, ти мені не готуєш. Що це таке? Повинна знати баба своє місце, на кухні. І сам іду, спускаюся на кухню, спокійно готую собі і їй поїсти, - каже Дантес і додає, що не дивлячись ні на що, він дуже любить свою дружину, - у нас настільки сильні почуття, що ніхто не буде втрачати це", - розповів Дантес програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

Дружина репера Потапа, Настя Каменських, за словами продюсера, ідеальна господиня. Хоча є речі, які друтують Олексія Потапенка.

"Не подобається, коли вона цілується з акторами дуже багато, якщо знімається в якомусь кіно, або якщо ідуть проби", - каже Потап.

Хореограф Ілона Гвоздьова може вивести з себе чоловіка своїми запізненнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофеєва і Дантес проводять романтичний відпочинок у Домінікані

"Моєму чоловікові дуже не подобається, коли я спізнююся на вечерю. Для нього вечеря - це прям таке правило сімейне. М'яко кажучи, він ненавидить мою роботу, тому що, коли ти танцюєш на телевізійних проектах у парі з іншими чоловіками, і найчастіше, це такий близький, тілесний контакт, будь-якому чоловікові це буде неприємно", - говорить Гвоздьова.

Протягом 2018-2019 років в світі шоу-бізнесу гриміли новини про розлучення зіркових пар. Спершу сколихнула звістка про те, що раніше зразкова сім'я співачки Ані Лорак з тріском розвалилася. Артистці публічно зрадив чоловік Мурат Налчаджиоглу, з яким вона прожила майже 10 років. Також розлученням закінчився шлюбтренерів шоу "Зважені та щасливі" Марини та В'ячеслава Узєлкових через 20 років подружнього життя.

Зараз ви читаєте новину «Баба, знай своє місце: зіркові пари поділилися секретами спільного життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути