пʼятниця, 02 квітня 2021 18:15

Австрійка в образі кішки та ковбойський фотосет від володарки найбільших грудей. Чим вражають зірки
6

Зірки часто діляться пікантними кадрами зі спокусливих фотосесій. Обирають для сетів приголомшливі образи. Публікують знімки в Instagram.

Американська модель Даніеллі Аяла, яка працює в стилі ню, порадувала шанувальників еротичною світлиною. На знімку зірка мережі позує мокрою в купальнику, який ледь прикриває пишні груди. Німецька модель Лорена Рей постала в білому боді без спідньої білизни. Фотосесію влаштувала на пляжі. Українська модель Міла Кузнєцова, яка торік отримала титул "Найбільші жіночі натуральні груди", взяла участь у ковбойському фотосеті. Вона одягнула клітчасту сорочку, ковбойський капелюх, колготки в сітку та чорні черевики. Австрійська модель і колишня міс Відень Катаріна Мазепа з'явилася в сексуальному образі кішки. Вона обрала пікантний комплект спідньої білизни чорного кольору. Образ доповнила чорними туфлями на підборах, котячими вухами та хвостом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгарніша жінка світу без бюстгальтера блиснула на подіумі

Gazeta.ua зібрала найспокусливіші фото, які публікували зіркові красуні цього тижня.

Німецька модель Лорена Рей постала в білому боді без спідньої білизни
Фото: instagram.com/lorena
Українська модель Міла Кузнєцова, яка торік отримала титул "Найбільші жіночі натуральні груди", взяла участь у ковбойському фотосеті
Австрійська модель і колишня міс Відень Катаріна Мазепа з'явилася в сексуальному образі дівчини-кішки
Американська серфінгистка, модель і багатодітна мати Джала Сью тішить фанів пікантними світлинами
Американська модель Даніеллі Аяла, яка працює в стилі ню, порадувала шанувальників еротичною світлиною

Знаменитості приголомшують фанів спокусливими кадрами. Для пікантних фотосесій обирають вражаючі образи. Сміливими знімками діляться в Instagram. Американська стриптизерка Ніколь Мітчел, яка раніше була пасторкою-євангелісткою, вразила позуванням топлес. Жінка позувала лише в рожевих трусах, а груди ледь прикрила наклейками. Українська діджейка Анастасія Кумейко звабливо розсунула ноги.

Зараз ви читаєте новину «Австрійка в образі кішки та ковбойський фотосет від володарки найбільших грудей. Чим вражають зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути