Ексклюзиви
середа, 30 вересня 2020 00:53

Артем Пивоваров, Ірина Федишин, Неля Шовкопляс та інші зірки привітали ведучого Сенічкіна з днем ​​народження
10

На день народження Руслану Сенічкіну, 27 вересня, організували сюрприз — показали величезну відеолистівку на екранах в центрі Києва - 1500 кв.м. вітань і побажань! А найбільший портрет Руслана з написом "З днем народження" показали на фасаді будівлі Гуліверу висотою 160 метрів.

Такі гігантські екрани сяють в центральній частині Манхеттена в Нью-Йорку на Таймс-сквер, в Дубаї в ТРЦ Дубай Молл і Бурдж Халіфа, у Токіо.

"Київ засяяв немов Нью-Йорк і Париж, щоб привітати в цьому році Руслана Сенічкіна з днем ​​народження. І це було просто "вау". Позитивна енергія нашого Руслана засвітила місто. Руся, тобі підвладні всі екрани - і телевізійний, і найбільші дисплеї світу. Будь щасливий"- коментує телепара Руслана - Людмила Барбір.

Скромний Руслан Сенічкін не любить розповідати про свої досягнення, але колеги і глядачі змовилися і присвятили народному кулінару частину недільного ефіру "Сніданок. Вихідний", де розкрили кілька цікавих фактів про нього: про незвичайне почуття гумору, його яскраві інтерв'ю, смачні рецепти і веселі танці прямо на телекухні.

Увесь вересень Руслан продовжує приймати привітання від улюблених глядачів і колег-зірок з 10-річчям в ефірі ранкової програми. Колеги подарували Руслану власну маску в інстаграм. У масці з 3 змінними фільтрами кожен зможе спробувати себе в образі кумира, приміряти бороду таку, як у Руслана, і милі вушка панди.

Друзі та телезірки Неля Шовкопляс, Ivan Navi, Khayat, Ірина Федишин, Віра Кекелія, Олександр Преподобний, Артем Пивоваров, Олексій Душка підтримали ідею і записали привітання в інстаграм масці - "Панда Сенічкін".

Руслана Сенічкіна привітали зіркові друзі та колеги
Фото: надано пресслужбою каналу "1+1"
Руслана Сенічкіна привітали зіркові друзі та колеги
Руслана Сенічкіна привітали зіркові друзі та колеги
Руслана Сенічкіна привітали зіркові друзі та колеги
Руслана Сенічкіна привітали зіркові друзі та колеги

Неля Шовкопляс сказала в привітанні: "Мені дуже хочеться, аби в твоєму житті все було добре. Ти крутий".

Ірина Федишин: "З тобою завжди так легко в ефірі".

Віра Кекелія згадала, що готова приміряти на собі бороду тільки для того, аби подивитися, який матиме вигляд в образі Сенічкіна.

Артем Пивоваров зняв веселе привітання і заспівав: "З днем ​​народження, Руслане".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сєнічкін на презентації своєї книжки порівняв себе із Вінні Пухом

Іван Наві побажав зірці залишатися таким молодим.

25 вересня голлівудська акторка Кетрін Зета-Джонс святкує свій день народження. Знаменитості виповнився 51 рік, але численні шанувальники дають їй не більше 35. Фільми за участю Кетрін підкорили мільйони глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Артем Пивоваров, Ірина Федишин, Неля Шовкопляс та інші зірки привітали ведучого Сенічкіна з днем ​​народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути