Ексклюзиви
вівторок, 08 серпня 2017 22:35

Апетитну фанатку голих фотосесій в стилі Кардаш'ян ледь не продали у рабство
28

Хлое Ейлінг
Фото: https://www.instagram.com/chloeayling
Хлое Ейлінг
Хлое Ейлінг
Хлое Ейлінг
Хлое Ейлінг

Шокуючу історію розповіла таблоїду Sun британська модель Хлое Ейлінг. 20-річну дівчину викрали, коли вона приїхала до Мілана для фотосесії. Пізніше стало ясно, що це було зроблено з однією метою: продати Хлое на ринку людей в даркнеті за 300 тисяч доларів.

10 липня вона на своїй сторінці в Instagram опублікувала селфі з ванною готельного номера в Мілані з підписом "Приїхала".

11 липня, коли дівчина зібралася на знімальний майданчик, на неї напали двоє чоловіків:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка реаліті-шоу без трусів позувала в бібліотеці

"Людина в чорних рукавичках заткнула мені рота, поки інший швидко зробив мені якусь ін'єкцію в праву руку. Я моментально втратила свідомість, а коли прийшла до тями, зрозуміла, що я в багажнику машини, а з одягу на мені тільки майка і шкарпетки. Мої зап'ястя і щиколотки були в наручниках, а в роті - кляп.

Потім я зрозуміла, що я всередині валізи, тому що побачила незамкнуту блискавку, щоб я могла дихати. Поки ми третю години їхали до Турина, машина зупинялася тричі, приблизно кожні 45 хвилин, тому що я кричала.

Після чергової такої зупинки один з них обіцяв мені другий укол, якщо я не перестану кричати. Він зняв наручники і на цей раз зав'язав мені руки чорною стрічкою за спиною ".

Після того, як дівчину доставили в невеликий будинок в Турині, її, загорнуту в спальний мішок, прив'язали до ящиків і утримували в полоні шість днів.

"Через кілька хвилин прийшов якийсь інший чоловік і англійською сказав мені, що вони не планували викрадати мене. Він бачив мою сторінку в Instagram, бачив там мого маленького сина і сказав, що викрадення матерів суперечить правилам організації. Справа не в шляхетності: просто жінки, які народжували не котуються.

Але незважаючи на це, вони не планували відпускати мене, тому що вони вже опублікували мої фотографії в даркнеті з метою продажу. Ці фотографії підтверджують той факт, що я була в полоні, а кілька користувачів висловили інтерес до моєї покупці, - продовжила Хлое.

Всі дівчата на цьому сайті призначалися для арабського ринку. Після того, як їх купували, їх могли передарувати або просто згодувати тиграм ", - сказала вона.

Одним з викрадачів виявився поляк Лукаш Ерба. Згідно з даними італійської поліції, він прийшов в жах від загроз босів, і сам відвіз дівчину в консульство. Тепер 30-річний злочинець заарештований, а поліція шукає його спільників.

Зараз ви читаєте новину «Апетитну фанатку голих фотосесій в стилі Кардаш'ян ледь не продали у рабство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути