Ексклюзиви
четвер, 15 лютого 2018 03:44

Антін Мухарський попросив політичного притулку в Європі

Антін Мухарський попросив політичного притулку в Європі
Мухарський виїхав до Європи. Фото: Інфотаб

Актор Антін Мухарський покинув Україну і вже знаходиться в одній з європейських країн.

За його словами, на Заході він має намір просити політичний притулок. Актор пояснює своє рішення неможливістю захистити себе в нинішній Україні, інформує Главком.

"Дорогі друзі, брати і сестри, українці... Якщо ви читаєте ці рядки, це означає, що я вже перетнув державний кордон України і знаходжуся в одній із країн Європи, де, вірогідніше за все, найближчим часом попрошу політичного притулку. Це рішення стало абсолютно спонтанним, адже я до останніх хвилин свого перебування в Україні, чекав і вірив у те, що мене почують ті можновладці, до яких я звертався особисто і на яких покладено відповідальність за дотримання законності в цій країні. Я писав відкриті листи Представнику Президента у Верховній раді Ірині Луценко і міністру юстиції Павлу Петренку, я звертався з офіційними заявами до всіх можливих інституцій, які опікуються дотриманням справедливого судочинства в Україні. Я намагався викласти свою позицію у незаангажованих ЗМІ, але потоки брехливої інформації, яку виливали на мене бульварні видання та телеканали були геть не співставними з моїми ресурсами — людини-митця, що намагалася знайти справедливість там, де її годі й шукати", - написав Мухарський.

"Єдине, чого я просив у держави останнім часом - це справедливості. Але сучасна українська держава не може мені цього дати. Ось чому я їду", - заявив актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мухарський присвятив кліп засудженим архітекторам

11 грудня у Києві український письменник та шоумен Антін Мухарський, відомий під псевдонімом Орест Лютий, прийшов голяка під Оболонський суд.

Зараз ви читаєте новину «Антін Мухарський попросив політичного притулку в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути