субота, 10 вересня 2016 12:26

Антон Лірник прокоментував перейменування Кіровограду

Антон Лірник прокоментував перейменування Кіровограду
file.liga.net

Шоу-мен Антон Лірник народився у Кіровограді, який нещодавно перейменували у Кропивницький. Своє ставлення до цієї назви виказав у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Перейменували тимчасово, тому що зараз населення колишнього Кіровограду протестує і вони хочуть повернути історичну назву Єлисаветград, і якщо населення всього міста встане і сказже: "ми хочемо Єлисаветград, то куди дінеться Верховна Рада? Піде на поступки, але поки Кропивницьке мені подобається, тому що Кропивницький - це прекрасний театральний діяч. Режисер, актор, драматург, сам писав, сам ставив, грав у спектаклях і помер під час гастролей, коли повертався з гастролей додому, помер в дорозі. Кропивницький - це прекрасно", - говорить Антон Лірник.

Нагадаємо, співачка Віра Брежнєва народилася в Дніпродзержинську, нещоадвно розповіла, як ставиться до його нової назви.

"Дніпродзержинськ перейменували в Кам'янське. Я трохи в шоці, тому що я не співвідносила цю назву ні з чим: це просто ім'я загальне міста, це загальна назва. Воно для мене не значило більше, ніж тільки місто, я не розглядала за змістом. Тому трохи дивно, що до мене приїде бабуся вже з Кам'янського", - говорить співачка.

"Я ще жила на вулиці Карла Маркса в Дніпродзержинську", - додає Віра Брежнєва.

Зараз ви читаєте новину «Антон Лірник прокоментував перейменування Кіровограду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути