середа, 02 жовтня 2024 13:35

Анна Трінчер зізналась, що страждає на РХП
3

Анна Трінчер
Фото: instagram.com/annatrincher_official
Анна Трінчер
Анна Трінчер

Українська співачка Анна Трінчер зізналася, що страждає на розлад харчової поведінки.

У YouTube-шоу "Перепрошую" зірка зазначила, що працює з психологом та нутриціологом, але час від час трапляються зриви.

"Я не можу згадати, що сталося в моєму житті, з якого моменту це сталося, що в мене почався дуже сильний РХП і я почала багато-багато років через це страждати. І я, до речі, не зовсім впевнена, що це взагалі фінально лікується. Мені здається, що є ремісія якась, але от скільки я вже працюю з нутриціологом, скільки я вже в свідомому споживанні, працюю з психологом, налагоджую контакт з тілом, мене все одно вертає. Я тільки знаходжу якийсь баланс і класні стосунки з їжею, щось стається, якась тригерна подія, і мене знову вертає", - поділилася артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дійшли практично до дна" - Юрій Ткач розповів про кризу в стосунках з дружиною

Додала, що останній відкат стався, коли вона готувалася до зйомок кліпу. Тоді виконавиця вирішила схуднути, але організм увімкнув "реактивний супротив".

"Я бачу, наприклад, якусь гарну їжу, якийсь гарний тортик. Я така: "Ну хоча би спробую, як воно на смак..." Цікаво ж, навіть якщо ти знаєш, яке воно на смак. Ти береш цей маленький шматочок, і потім щось в моменті перемикається і ти такий "горить сарай - гори і хата", і ти починаєш компульсивно переїдати. У РХП-шників відсутній контакт з тілом і, наприклад, я втомилась і я це поєдную з тим, що мені треба поїсти, а мені треба відпочити", - пояснила Анна.

Раніше Трінчер знялась у чорному топі з глибоким декольте, розпущеним волоссям і ніжним макіяжем. Образ доповнила масивними золотими прикрасами та жувальною гумкою.

Зараз ви читаєте новину «Анна Трінчер зізналась, що страждає на РХП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути