вівторок, 16 жовтня 2012 13:17

Анна Снаткіна вийшла заміж

Актриса Анна Снаткіна вийшла заміж за резидентa Comedy Club Віктора Васильєва. Весільна церемонія відбулася в Санкт-Петербурзі

На урочистості були присутні більше 100 осіб. Тамадою Васильєв попросив бути свого колегу Дмитра Хрустальова. Серед гостей були присутні учасники різних телевізійних передач. При цьому доступ на свято був обмежений. Щоб проникнути на святкування, потрібно було пред'явити запрошення і дочекатися звірки за списками.

Банкет пройшов у шикарному ресторані в історичному передмісті Північної столиці Росії. Віктор Васильєв петербуржець, а тому і весілля зіграли в його рідному місті. За чутками, ексклюзивне право на фото- і відеоматеріали з весілля було надано одному гламурному виданню за десять мільйонів рублів. А з обслуговуючого персоналу взяли розписку про нерозголошення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярна актриса Анна Снаткіна вагітна первістком

Відзначимо, Снаткіна сама намалювала ескізи і пошила сукні для урочистості. Наречена була одягнена в традиційну сукню з корсажем і пишною спідницею зі шлейфом, наречений - у класичний чорний костюм. Урочистість закінчилася феєрверком.

Для 29-річної Снаткіної і 37-річного Васильєва це перший шлюб. Обидва довго шукали свою другу половинку. Анна, за чутками, кілька разів збиралася заміж. А ще частіше їй пропонували руку і серце.

Нагадаємо, що про весілля Снаткіної і Васильєва стало відомо в кінці вересня. Пара не приховувала дату і місце проведення святкування. За чутками, Анна і Віктор очікують на дитину, проте поки ця інформація не підтвердилася. У всякому разі, припустити вагітність по стрункій фігурі Снаткіної тим, хто став свідком весілля, не вдалося.

/media/video/461165/1_461165.mp4

Зараз ви читаєте новину «Анна Снаткіна вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути