четвер, 18 жовтня 2012 14:06

Анна Снаткіна і Віктор Васильєв після весілля поїхали на Мальдіви

Анна Снаткіна і Віктор Васильєв після весілля поїхали на Мальдіви
Молодята будуть відпочивати кілька тижнів Фото: yaom.ru

Щасливі молодята Анна Снаткіна і Віктор Васильєв вирішили влаштувати собі повноцінний медовий місяць. І це незважаючи на досить щільні робочі графіки.

Пара відправилася відпочивати на Мальдіви і до Москви планує повернутися не раніше ніж через кілька тижнів.

"Будемо тут відпочивати до початку листопада", - заявив журналістам Васильєв.

Анна і Віктор поєдналися шлюбом в минулу п'ятницю. Весілля грали в Петергофі, а в якості гостей були запрошені не тільки рідні та близькі, а й колеги Павло Воля, Гарік Мартиросян, Тимур Батрутдінов і Вадим Галигін. Дмитро Хрустальов виступав у якості тамади і старанно сипав жартами.

Молодята вирішили підзаробити на своєму святі і уклали з одним із глянцевих видань контракт на ексклюзивну публікацію фото- і відеоматеріалів з весілля. Так що доступ на паті був суворо обмежений.

Тим не менш ЗМІ з'ясували, що наречена на урочистості красувалася в білосніжній сукні з довгим шлейфом, яка повністю відкривала плечі. Поверх весільної сукні Анна наділу світлу норкову шубку з поперечними смужками. Віктор ж вибрав блакитну сорочку, чорні штани і фрак.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анна Снаткіна вийшла заміж

Джерела з оточення пари вже повідомили, що Анна і Віктор готуються стати батьками. Втім, чутки про цікавий стан актриси циркулюють вже другий місяць. Але за припущеннями світських оглядачів, актриса поки не поспішає йти в декретну відпустку. І до січня у Снаткіної досить щільний знімальний графік.

Зараз ви читаєте новину «Анна Снаткіна і Віктор Васильєв після весілля поїхали на Мальдіви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути