Ексклюзиви
субота, 07 березня 2015 11:49

Анна Сєдокова не збирається згортати бізнес в Україні

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Анна Сєдокова не злякалась кризи і намагається успішно просувати власний бізнес, а саме бренд модного одягу, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

Родина Сєдокової проживає у Лос-Анджелесі, але свій великий офіс зірка відкрила в Києві.

"Дуже страшно, я розумію, що у мене великий офіс в центрі міста, 20 співробітників, яким треба платити зарплатню, вони приходили на зарплату 300 доларів, а зараз мабуть 50, і я нічого не можу зробити. Намагаюсь трохи збільшувати. Ціни на тканини щодня підіймаються: сьогодні 200 гривень, завтра 300-400. Ти розумієш, що майка не може коштувати 1500тисячі гривень, тому поки працюємо в мінус", - говорить Сєдокова в інтерв'ю, - я можу зачинити все, поїхати до Лос-Анджелесу, але як ці люди? Здатися слобакам, але я потім принаймні скажу, що я спробувала і зрозуміла, що це була погана ідея, я закрию магазин і відкрию через декілька років, але я вірю, що все можливо, ми не можемо здаватися. Якщо всі скажуть: той козел, той дурак, а ми в білому. Треба працювати і працювати".

"Поки витрачаю, що заробила. Концертів небагато зараз будь-який артист це підтвердить і через особисті погляди я від багатьох концертів відмовляюсь, мені ліпше зараз писати музику і робити щось тут. У мене бабуся живе у Томську, і коли кожного разу, говорячи з ними по телефону, мені хочеться їм кричати про інші речі, але вони кажуть інше, і ми впадаємо у дискусію, але це дуже важко, але я все одно люблю бабусю. Я вдячна їй. Вона для мене все, і щоб не сталося між країнами - я не зможу розлюбити бабусю", - говорить зірка.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова не збирається згортати бізнес в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути