пʼятниця, 21 березня 2014 16:34

Анна Сєдокова готується заміж у звабливій весільній сукні

Автор: Соціальні мережі
 

Співачка Анна Седокова виставила на сторінці у мережі "Instagram" своє фото у розкішній весільній сукні, яка помітно підкреслює груди співачки. Під знімком зробила неоднозначний підпис, через який прихильники припускають, що співачка втретє виходить заміж.

"Сьогодні мені раптом стало трохи страшно. Ще ніколи так різко не змінювалося в моєму житті. Попереду абсолютно нове життя. І я точно знаю, що це назавжди. Все не так як вам здається. Все набагато краще", — поділилась Сєдокова.

За кілька днів до того на своїй сторінці вона зізналась, що не хоче писати сумні думки про кохання.

"Правда, щоразу, як читаю в стрічці афоризми "розбитих сердець", то трохи боюся. Думаю, це відбудеться знову і зі мною. Але точно знаю що все залежить в цьому житті тільки від мене, моїх рішень, вчинків, обсягу правди і почуття в серці. Кажу собі, що не страшно впасти, у нас у всіх побиті коліна. Страшно не ходити більше, боячись старих травм. Я не боюся. Синці проходять, а почуття залишаються" — підкреслила Сєдокова.

Шанувальники підтримують співачку. Мовляв, минуле вже не зміниш.

"Завдяки йому ми навчилися ще краще розбиратися в людях. Але не треба витрачати свої нерви на нього. Нехай нова людина, яка поруч принесе щастя. Почни життя з нового аркуша. Не треба думати про погане і не боятися розчарувань — написала шанувальниця співачки Ліза.

Нагадаємо, першим чоловіком Анни Сєдокової був футболіст Валентин Белькевич. Вдруге одружилася з бізнесменом Максимом Чернявським. Розлучилися рік тому. Пізніше він взяв участь у російській версії шоу "Холостяк".

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова готується заміж у звабливій весільній сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути