Ексклюзиви
понеділок, 05 серпня 2024 13:24

Анна Саліванчук знялась посеред вулиці практично без білизни
6

Анна Саліванчук
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna
Анна Саліванчук
Анна Саліванчук
Анна Саліванчук
Анна Саліванчук

Українська акторка Анна Саліванчук полюбляє відверті зйомки на вулиці.

Цього разу зірка кіно влаштувала фотосесію у столиці. Одягла білий піджак на голе тіло й мереживні труси. Образ доповнила балетками та мінімалістичними прикрасами.

"Чому люди так сильно тримаються за звичне - те, що не приносить їм щастя, і бояться змін? Найчастіше, причина в страху втратити контроль над обставинами, втратити відчуття безпеки. Нерідко, в основі страху змін сильні негативні емоції, прожиті в минулому, при спробі змінити що-небудь. Серед інших причин може бути високий рівень тривожності, занижена самооцінка, перфекціонізм", - написала Анна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Віктора Павліка чесно сказала, що її дратує в коханому

Додала, що найчастіше наші страхи родом з дитинства.

"Коли дитина зіткнулася з несподіваним для неї розлученням батьків, смертю близької людини, розлукою з рідними, раптовим переїздом...А ще дуже важко буває взяти і відпустити те, у що вкладено багато інвестицій - емоцій, надій, сподівань. Адже якщо ми вклали кудись свої цінні акції, ми вправі очікувати дивідендів. Але якщо людина усвідомлює, що дивідендів не буде, вона зможе забрати свої акції і вкласти їх в більш перспективний проект. Так і з нашими очікуваннями. Однак, нове ніколи не буде вдосконаленим старим. Нове буде іншим. Не бійтесь змін - зміни завжди на краще", - впевнена жінка.

Раніше Саліванчук показалась з пучком на голові, без макіяжу та з гіпсом на руці. Жінка потанцювала в готелі й чесно зізналась, як пройшов відпочинок з дітьми.

Зараз ви читаєте новину «Анна Саліванчук знялась посеред вулиці практично без білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути