четвер, 03 вересня 2020 23:46

Анна Саліванчук народжувала сина 11 хвилин і вже поділилась першими світлинами
3

1 вересня акторка Анна Саліванчук вдруге стала мамою.
Фото: Іnstagram.com/salivanchuk.anna
1 вересня акторка Анна Саліванчук вдруге стала мамою.
1 вересня акторка Анна Саліванчук вдруге стала мамою.

1 вересня українська акторка Анна Саліванчук вдруге стала мамою. Зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" та комедії "Свінгери" народила сина. Пологи тривали лише 11 хвилин, що здивувало навіть новоспечену маму.

"Сам процес минув дуже швидко і безболісно, я сама не очікувала від себе такого шаленого щастя. Поки наш син Олександрович Божков без імені, але, сподіваюся, що через два дні ми все-таки визначимося", - сказала зірка.

Вже наступного дня Анна з новонародженим сином та чоловіком, продюсером студії "Квартал 95" Олександром Божковим влаштувала фотосесію. Деякі світлини знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Також поділилась з фанатами відеороликом із своїх пологів, чим викликала безліч запитань журналістів і шанувальників.

"Відповідь проста. Я вважаю, що, по-перше, це гарно. По-друге, я хотіла показати всім дівчатам і жінкам, котрі бояться народжувати , а за девять місяців у мене таких підписників стало дуже багато, що це не страшно", - написала акторка.

Крім того, Саліванчук додала, що планує народжувати ще.

"Своїм відео я хотіла сказати, що не боюся, і обов'язково піду на третій і якщо, дасть Бог, на четвертий і п'ятий рази".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Перрі розповіла про радості і перші труднощі материнства

Серпень став щасливим для зіркового подружжя, американської співачки Кеті Перрі та британського актора Орландо Блума. У них народилась донька.

Зараз ви читаєте новину «Анна Саліванчук народжувала сина 11 хвилин і вже поділилась першими світлинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути