Ексклюзиви
пʼятниця, 17 листопада 2017 14:24

Анна Кошмал показала перші кадри серіалу "Село на мільйон-2"
6

20 листопада о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра другого сезону комедійного серіалу "Село на мільйон", в якому кузени Катя, Коля та Тимур продовжать боротьбу за омріяний спадок дідуся Кибця у розмірі мільйону євро.

Виконавиця ролі львів'янки Каті, відома українська акторка Анна Кошмал, на своїй сторінці у соціальній мережі показала перші кадри стрічки, які глядачі зможуть побачити лише цього понеділка. На відео Катя Кібець веде відеорепортаж із Куляб, розповідаючи про зміни, які відбулися у селі після закінчення першого сезону. Так, за словами Каті, Сніжана більше не залицяється до її нареченого Діми, а головний конкурент її майбутнього свекра Гарбуз, не залишає можливостей поборотися за місце сільського голови. Зміни торкнулися так само міліціонера Петра, який після переатестації став - поліцейським.

"Вам теж цікаво, як змінилося життя Куляб після першого сезону? Дивіться 20 листопада о 21:00 на "1+1" прем'єру серіалу", - підписала відео акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Села на мільйон" вперше з'явилася на обкладинці журналу з новонародженим сином

У другому сезоні серіалу "Село на мільйон" вирішиться доля заповітного спадку Юхима Кибця. Глядачі дізнаються, хто з кузенів пройде всі випробування сільським життям та стане мільйонером, чи відбудеться весілля Каті та Діми, які випробування чекають на закоханих, та що оберуть улюблені герої – гроші чи кохання.

Зараз ви читаєте новину «Анна Кошмал показала перші кадри серіалу "Село на мільйон-2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути