середа, 26 вересня 2018 02:34

Аніта Луценко розповіла про свої зайві кілограми
8

Аніта Луценко після вагітності набрала зайву вагу
Аніта Луценко після вагітності набрала зайву вагу
Аніта Луценко після вагітності набрала зайву вагу
Аніта Луценко після вагітності набрала зайву вагу
Аніта Луценко після вагітності набрала зайву вагу

Після п'ятого ефіру популярного телепроекту "Танці з зірками", який вийшов 23 вересня на телеканалі 1 + 1, активно обговорюють зайві кілограми фітнес-тренера Аніти Луценко.

Шанувальники з критикою поставилися до сюжету каналу, в якому зірка розповідає про повноту зі сльозами на очах, нібито вона погладшала тільки заради того, щоб відчути себе на місці людей із зайвою вагою.

Однак Аніта вирішила розставити крапки над "і" на своїй сторінці в Instagram розповіла все про незаплановані кілограми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Скажене весілля" не обійшлося без справжнього спецназу

Спортсменка відзначила, що погладшала природним чином під час вагітності. Адже будь-яка жінка стрімко набирає вагу в цей період.

"Думала, ну збільшусь! Я стала близька до 80 кг! І мене це не лякало, ну схудну, думала я, ну дізнаюся на своїй шкурі як швиденько схуднути, але" дулечкі "! Вага стояла! І я реально запанікувала!" - пише Аніта.

Нові об'ємні форми провокували комплекси, тренування давалися досить нелегко. Але зірка взяла себе в руки і привела тіло в порядок. Тренер в буквальному сенсі слова зрозуміла "товстунів". Адже схудла Аніта, сівши на свою власну онлайн-програму схуднення для дому WOWBODY.

"У цей період було все: задишка, ноги терлися одна об одну, печія, плоскостопість і ще неприємні всякі моменти! Після пологів (ще й кесареве) я не могла зробити 10 випадів поспіль - не було сил в тілі. Тоді стало зрозуміло, що з 55 кг робити вправи - це не те ж саме, що з 72 кг і тим більше більше! " - поділилася Аніта Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Аніта Луценко розповіла про свої зайві кілограми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути