середа, 11 вересня 2019 17:20

Яніна Соколова та Валерій Харчишин зіграли закоханих

  Валерій Харчишин і Яніна Соколова. Фото: прес-служба
Валерій Харчишин і Яніна Соколова. Фото: прес-служба

Гурт "Друга ріка" зняв кліп на пісню "Сьомий день". Режисеркою відео стала Ганна Бурячкова, якій належить авторство ще двох відеоробіт гурту - "Ти є я" і "Секрет".

"Сьомий день" — пісня з сьомого студійного альбому гурту "Піраміда". Трек став гімном до мультимедійного проекту української телеведучої, журналістки і акторки Яніни Соколової "Я, Ніна". Його мета — змінити ставлення суспільства до онкохворих і хворих на рак до самих себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Плачу, що живу серед таких" – Соколова записала зворушливе відео про ВСУ

"Якщо вірити статистиці, щороку близько 140 тисячам українців діагностують рак. Тому не дивно, що так чи інакше ця хвороба зачіпає майже кожну четверту родину в Україні. На жаль, я знаю, як важно буває людині прийняти такий діагноз, а тим більше знайти у собі сили для подальшої боротьби. Проте у мене є й інші приклади — це моя подруга Яніна Соколова, яка навіть у найтемніші часи не втрачала надії та жаги до життя", - розповів лідер гурту Валерій Харчишин.

Головну роль у відео виконала Яніна. Навесні 2019-го вона написала пост у Facebook, у якому зізналася, що останні місяці боролась з онкологічною хворобою і змогла її перемогти.

"Сьомий день" – це сповідь і заклик. Це історія двох героїв, які знайшли те, заради чого варто жити кожен день як останній, що б не сталося у вашому житті. Ми хочемо спонукати людей любити і нічого не боятися. Ми не знаємо, що буде завтра, але точно знаємо, як можна зробити щасливими одне одного сьогодні. Ідея зняти спільний кліп належить Валерію. Ми близькі друзі, тому я одразу погодилася", - сказала Яніна Соколова.

"Сьомий день" — один з проектів великої мультимедійної кампанії. Наступним кроком стане презентація автобіографічної книги та повнометражного художнього фільму "Я, Ніна", одну з ролей у якому також виконає Валерій Харчишин.

"Я, Ніна" порушить чимало важливих питань: закон про доступ до медичного канабісу, паліативну допомогу, розвиток мережі служб паліативної допомоги (вдома, у відділеннях, хоспісах), профілактичні дослідження з онкології.

Зараз ви читаєте новину «Яніна Соколова та Валерій Харчишин зіграли закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути