середа, 16 січня 2019 08:44

Ані Лорак зняла фільм про себе

Ані Лорак зняла фільм про себе
Випустили фільм про створення шоу Ані Лорак DIVA Фото:.rbc.ua

Відома співачка Ані Лорак анонсувала вихід фільму про створення свого грандіозного шоу DIVA.

Ним захопила українських глядачів після трянсляции концерту на одному з провідних вітчизняних каналів. Коротким промо вона поділилася в Instagram з посиланням на власний YouTube-канал з повнометражною версією.

Зірка подякувала всіх причетним до "народження" картини і поцікавилася, чи сподобалась документальна стрічка її шанувальникам.

"Ми приготували для вас унікальний фільм про створення шоу "Діва". Неймовірна історія очима талановитого режисера Павла Кильдау! Спасибі Олегу Бондарчуку - режисеру шоу, і всій нашій команді, всім, хто причетний до цієї роботи. Документальний фільм на моєму каналі в YouTube! Хто вже подивився? Як вам?" - запитала Лорак у фанів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова знялася у фотосесії з дочкою

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Мы приготовили для вас уникальный фильм о создании #шоуДива. Невероятная история глазами талантливого режиссёра @pavel_kildau! 🎬 Спасибо @olegbodnarchuk - режиссеру шоу, и всей нашей команде, всем, кто причастен к этой работе. Документальный фильм на моём канале в YouTube! 🎞 Кто уже посмотрел? Как вам?

Публикация от Ани Лорак (@anilorak)

В короткому фрагменті промо-відео співачка виходить на сцену під світло софітів в білій пухнастій шубі.

"Є ти, твоє життя, чистий аркуш паперу. Ти маєш право прожити його радісно. Навіть ти зобов'язаний прожити його щасливо. Бути просвітленим, тобто прокинутися і полюбити себе, полюбити життя, відчути, що ти чарівник, що ти можеш робити все, що ти хочеш. Здійснювати мрії, літати, любити. Мріяти, творити. Там, у цій кінцевій точці, куди ми прагнемо, має бути слово "любов", - ділитися своїми думками за кадром співачка.

Українська співачка Ані Лорак, яка виступає в Росії, показала нове фото з відпочинку в Маямі. Ані Лорак шокувала фанатів зміною іміджу - на фото схоже, що вона підстриглася і зробила каре.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак зняла фільм про себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути